Vymenit zakladni sedacky za lepsi?
Vymenit zakladni sedacky za lepsi?
Ahoj,
kdyz jedeme v aute vic nez hodinu, tak me boli zada a jsem rozlamany. Mame zakladni sedacky bez vyhrivani a bez bocniho airbagu. Rikam si, jestli by je slo vymenit za nejake lepsi (treba i s vyhrivanim, ale neni dulezite).
Mate nekdo radu, jake by tam sly dat a kolik by tak asi mohly stat?
Diky
kdyz jedeme v aute vic nez hodinu, tak me boli zada a jsem rozlamany. Mame zakladni sedacky bez vyhrivani a bez bocniho airbagu. Rikam si, jestli by je slo vymenit za nejake lepsi (treba i s vyhrivanim, ale neni dulezite).
Mate nekdo radu, jake by tam sly dat a kolik by tak asi mohly stat?
Diky
- Reklama
Re: Vymenit zakladni sedacky za lepsi?
Co by mohly stát? No napiš bundelesovi, nebo lukassovi, či prohlídni sekci prodám, zda někdo nenabízí.
Výměna - pokud budeš dávat origo za origo, jsou to 4 šrouby TX40 a dva konektory co musíš rozdělat a zase zadělat.
Výměna - pokud budeš dávat origo za origo, jsou to 4 šrouby TX40 a dva konektory co musíš rozdělat a zase zadělat.

END
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
Vymena je jednoducha jak pise Trdlo - 4 srouby a jeden konektor na pasy.
Samorzejme delat to treba pri vypnute baterce aby se nerozsvitil pak airbag.
A musis pohladat v sekci prodam, sem tam se tam neco najde, cenove to vidim tak do 5000.
Samorzejme delat to treba pri vypnute baterce aby se nerozsvitil pak airbag.
A musis pohladat v sekci prodam, sem tam se tam neco najde, cenove to vidim tak do 5000.
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora 

A je v tech sedackach velky rozdil?
Teda, bude se v jinych sedet lip pri delsi ceste?
Teda, bude se v jinych sedet lip pri delsi ceste?
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
za seba mozem povedat ze urcite ano, su lepsie tvarovane a daju sa lepsie nastavit. Ja osobne som menil davnejsie klasicke za sportove a tiez som mal problem pri dlhych cestach s pichanim v chrbte. Po vymene som absolvoval cestu do Chorvatska a bez problemov... S pocitku ti asi pridu tvrdsie ale to je dobre a je to zvyk...
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora 

Mají vytahovácí část pod stehnama, že jí posuneš trochu dopředu. Nějaké mají ještě více štelovatelné záda, je tam kolečko navíc. Já bych ti rád sedačky nabídl, ale s tím vytahováním nemám. Řekl bych že jich je málo, látkových konkrétně.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
CROWN, ani nie...Proste je to Asrtra...Nizsia stredna trieda.Nic exrta od toho necakaj.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
No jak píšou kluci, kombajna mám sportku, takže sedačky s vytahovacím dílem sedáku, možnost nastavení bederní podpěry (to kolečko navíc
), jsou pevnější a mají větší boční límce. Osobně si je zatím moc chválím, oproti klasické paráda.

END
Ja mam taky s tou vytahovaci casti podstehnama, ale kolecko tam mam jen jedno. Je to jiny typ nebo se jen spatne divam? 

Predpokladam, ze tam nepasuje sedacka treba ze stare vectry nebo omegy, ze?
Nebude ti sedět rozteč lyží a šroubů. Musel by jsi to upravit.
END
no já ani nevim mám od kadetta sportovní sedačky s bočním vedením minulá sportka měla i ten vysouvací kousek to sem stejně nepoužíval akorád se tam držel bordel ted už to tam nemám ale je fakt že záda mě z nich nikdy neboleli co se nedá říct o jízdě corsou možná to bode i tim chybějícim bočnim vedenim nemůže se opřít do sedačky ale tahám to zádama já sporty teda určitě doporučuju
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
musím jen potvrdit že v těch sportovních se sedí lépe na delší trase, v první astře jsem měl obyč, ted mám sporty a je to lepší, aaale. pozor zase při pojížkách 5km a častém vystupování a nastupování dokážou nas*at ty boční vedení

- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
já si na klasický sedačky teda stěžovat nemůžu
záda mě z nich nebolí ba naopak
cestou z práce (a to mě záda docela berou) si i odpočnu, a i moje nejdelší cesta na dovču (buharsko) byla nad očekávání 

teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip