Vyčistenie bordelu pod plastovým krytom prieduchov.
Vyčistenie bordelu pod plastovým krytom prieduchov.
Dobrý deň.
Mám takýto problém-potreboval by som poradiť,pod plastovým krytom vonkajšieho nasávania vzduchu vetrania je napadané množstvo malých lístočkov a iného drobného bordelu(núdzove parkovanie pod stromom asi mesiac) a potrebujem poradiť s demontážou tohto krytu.
A to už niekto robil poradte.
Ďakujem.
OPEL ASTRA G 1.6 16V X16XEL 2001 Hacback
Mám takýto problém-potreboval by som poradiť,pod plastovým krytom vonkajšieho nasávania vzduchu vetrania je napadané množstvo malých lístočkov a iného drobného bordelu(núdzove parkovanie pod stromom asi mesiac) a potrebujem poradiť s demontážou tohto krytu.
A to už niekto robil poradte.
Ďakujem.
OPEL ASTRA G 1.6 16V X16XEL 2001 Hacback
OPEL ASTRA 1.6 16V 2001 5-DV.HATCHBACK MOJA STRIEBORNA KRASKA
- Reklama
Re: Vyčistenie bordelu pod plastovým krytom prieduchov.
mas na mysli ten kryt pod stieracmi?? ak ano, tak zdemontuj stierace (13-ka kluc), potom vytiahni listu co spaja kryt a celne sklo (je tam iba nasunuta) a to je vsetko. kryt iba nadvihnes a poupratujes
Naposledy upravil(a) kamarek dne 28 čer 2009, 14:35, celkem upraveno 1 x.
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
ANO je to ten kryt pod stieračmi ,ale tam aj jedno gumové tesnenie od motorovej časti - ja len chcem vedieť či to tesnenie nieje prilepené a či sa tam nedáva pod to tesnenie aj nejaký teplote-odolný tmel alebo niečo podobne.
Ďakujem.
Ďakujem.
OPEL ASTRA 1.6 16V 2001 5-DV.HATCHBACK MOJA STRIEBORNA KRASKA
To tesnenie od motora mam iba nasunute. Pochybujem ze by bolo lepene.
Má pravdu kolega, ta lišta od motoru je jen nasunutá V případě nutné potřeby odložit ten krycí plast na zem nezapomeň demontovat i ostřikovače
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
mne ostrekovace nesli vybrat, tak som ho len nadvihol a pracoval...
podarilo sa čistenie?? mna to tiež čaká a všimol som si, že ta lišta medzi sklom a plastom nie je ani teraz poriadne zatlačená a bojím sa, aby tadial netieklo do vozu popod sklo...
máte postup presnejšie ako to rozobrať a nepokaziť?? a prípadne či aj nalepiť (napriklad silikonom) tu lištu na okno.
dík
máte postup presnejšie ako to rozobrať a nepokaziť?? a prípadne či aj nalepiť (napriklad silikonom) tu lištu na okno.
dík
astra g 1,4 16V, 2004 Z14XER
Bratislava - ZM - ZA
Bratislava - ZM - ZA
predne sklo je lepene, popri nom nemoze tiect voda, ta lista iba prekryva sklo a ten plast. ona nema tesniacu funkciu.
Ale mne sa ju vzdy podarilo dat tak ako bola povodne, takze aj po 3 ci 4 demontazach je stale na svojom mieste. odstava mi iba na krajoch, ale to asi kazdemu (po 10 rokoch )
Ale mne sa ju vzdy podarilo dat tak ako bola povodne, takze aj po 3 ci 4 demontazach je stale na svojom mieste. odstava mi iba na krajoch, ale to asi kazdemu (po 10 rokoch )