Klimatizace - nejde
- Reklama
Re: Klimatizace - nejde
Caute, tento rok mi zacala klima trocha hucat + v systeme klimy sa ozyva take zvlastne "cvrdlikanie".
Nema niekto podobny problem. Inak to chladi ... len dokedy neviem.
Nema niekto podobny problem. Inak to chladi ... len dokedy neviem.
tak u mě to je cívka denny je má až se dohodnem nechám to dělat u něj
Nechapem, asi si pisal na zlu temu.
Ja som pisal ze mi zacala klima trocha hucat + v systeme klimy sa ozyva take zvlastne "cvrdlikanie".
Ja som pisal ze mi zacala klima trocha hucat + v systeme klimy sa ozyva take zvlastne "cvrdlikanie".
Nezda sa mi to logicke, ze by koncila cievka - myslis elektromagnet? Kdesi so cital ze by to mohlo byt aj znizenym obsahom chladiacej naplne, je sice este dostatocny tlak ale ze je to na pokraji a potom sa to prejavuje takym divnym zvukom ako ked chladnicka vypne kompresor a chvilu po tom este pocut tok chladiva.
Ten zvuk "jako lednice" jsi možná četl u mě.
Takže po radách od Dennyho a Trdla jsem ji nechal naplnit.
Nevím kolik tam toho chladiva patří, ale klima byla prý úplně prázdná, po doplnění je ticho.
Jen pro info bylo doplněno 0,61 kg chladiva a stálo mě to 1.000,-- (bohužel jsem nemohl zajet na akci klima a tlumiče)
Takže po radách od Dennyho a Trdla jsem ji nechal naplnit.
Nevím kolik tam toho chladiva patří, ale klima byla prý úplně prázdná, po doplnění je ticho.
Jen pro info bylo doplněno 0,61 kg chladiva a stálo mě to 1.000,-- (bohužel jsem nemohl zajet na akci klima a tlumiče)
Kolik náplně patří do klimy je uvedeno na štítku. Do mýho caravana je to třeba 700g.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Uz som nasiel aj tvoj prispevok ale cital som to na strankach fora myslim ze daewo.
Ale dik za radu, pojdem to dat doplnit.
Ale dik za radu, pojdem to dat doplnit.
Tiežsa pripájam o žiadosť o pomoc keď zapnem klímu kontrolka svieti otáčky sa zdvihnú ale chladivý efekt žiadny predchádzajúcemu majitelovi auto cca 2 roky stálo
pravdepodobne je tá náplň fuč takže predpokladám že asi naplníť či ešte treba niečo skontrolovať predtým než vyhodím prachy za náplň? thx
pravdepodobne je tá náplň fuč takže predpokladám že asi naplníť či ešte treba niečo skontrolovať predtým než vyhodím prachy za náplň? thx
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
pokud tam není náplň tak se ti ani nepustí i když Ti kontrolka svítí, před plněním natlakovat a zjistit případné netěsnosti, přetěsnit, natlakovat, přetěsnit, natlakovat a nakonec naplnit
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Ahojky všem.Mám taky problém s klimou a to ten že kontrolka svítí,ale ventilátor na chladiči neběží.Možná jestli to nebude tím že nejde displej na venkovní teplotu,ale to je jenom úvaha.
ZAFIRA 2,0 DTI 74KW ELEGANCE 2001
Kontrolka svítí a po nastartování zhasne, nebo zůstane svítit? Jestli zůstane svítit, je tam problém a budeš potřebovat diag.
END
Kontrolka pořád svítí na tlačítku a nesepne větrák
ZAFIRA 2,0 DTI 74KW ELEGANCE 2001
koubecek: Ale Mr. Trdlo myslí kontrolku elektroniky chlazení motoru. Oranžovej čtverec s hvězdičkou v přístrojovce. V otáčkoměru nejblíž k nule.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka