Plnění klimy?
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
s tou klimou je to strasne rozdilne , ja jsem si chtel nechat udelat v Barumce, v nejake nabidce naji kontrola adopleneni klimi vcetne doplneni oleje za 1100,-, ale nakonec mi udelal znamy za 500,- a to jenom kvuli tomu ze byla uplne prazdna. S takovou ptakovinou bych do Opla ani nejel.
Opel Astra G kombi 1,6 16V 74KW sport X16XEL gsm - 604912407 nebo sebek.3@seznam.cz
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Ceny za plnění klimy
Já jsem obvolal asi 5 různých servisů než jsem jel. Ceny se pohybovaly od 700,- do těch 3700,- (to byl fakt extrém). Tam, kde jsem to nakonec realizoval, jsem původně nechtěl jet, ale byl jsem blízko a nikoho tam zrovna neměli, tak jsem to prubnul. A spokojenost Klima fičí, borec se fakt snažil, dělal to na pěkné nové mašině, byl jsem u toho, takže vím, co s tím dělal... Jinak ceny servisů - v Ostravě jsou dva značkové servisy a ceny mají hodně rozdílné. V jednom plnění klimy 3700,- v druhém 1700,-
ASTRA Caravan 1.6 74 kW
V ostrave je jeden borec u Vitkovickeho stadionu, jak je tam ten autobazar( jmeno uz nevim) dela lednicky a klimatizace, vzal si za to 800, loni mi delal klimu na mazde a letos na Zafire a spokojenost.
Zafira 2,0 DTi Elegance, tempomat, klima, 4x airbag, El okna, Alarm s dalkovym startem, CB radio FOTO
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Muzu se zapojit s technickym dotazem? Kdyz mam ted zapnutou klimu a jedu dyl autem tak mam pak pod nim kaluz, rekl bych ze to je od klimy jak se odparuje voda nebo co, ale nemuze to byt naka vada klimy?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
sem jel dneska samVojta píše:je to kondenzát z výparníku, buď rád že to teče z auta ven a ne spolujezdci pod nohy
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
myslis auto hity..? ja jsem taky z ostravy a uz mi prestala jit..akorat nevim jestli je prazdna nebo ji je treba jen doplnit..jak se ten borec jmenoval...nebo jmeno firmy či kontakt nemas..? predem moc diky za odpoved...Krenstik píše:V ostrave je jeden borec u Vitkovickeho stadionu, jak je tam ten autobazar( jmeno uz nevim) dela lednicky a klimatizace, vzal si za to 800, loni mi delal klimu na mazde a letos na Zafire a spokojenost.
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
Jo tusim ze jsou to auto hity, ale jmeno uz nevim, zkus tam zajet, nedostanes se tam z krizovatky ale musis to objet. ( doleva pred policejni stanici a znova doleva. Ma tam jen malinkou reklamu na baraku, ze dela tusim klimatizace a lednicky. TEhdy jsem ho nasel ve zlatych strankach.
Zafira 2,0 DTi Elegance, tempomat, klima, 4x airbag, El okna, Alarm s dalkovym startem, CB radio FOTO
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
jo uzvim kousek od toho je prodejna vyfuku nebo tak neco...a za jak dlouho to bude asi hotove at si ten cas muzu nejak naplanovat...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''