Řadička
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
No hlavne jsem potreboval vedet presny rozmer te tyce radici paky (tedy prumer) a jak to vypada, kdyz to sundas. Protoze kdyz to zacnu o vikendu delat, nemuzu si dovolit, aby me neco prekvapilo. Abych mel prichystane veskere naradi, atd. Protoze vsechno naradi si musim natahat z prace....tak proto jsem chtel ty fotky a presne info......jonathane
-
- Kontaktovat uživatele:
njo ja ted nemam auto doma, takze to vyfotit nemuzu. ale... k tomu nic nepotrebujes... jen hrubou silu... estli sis koupil spravnou koncovku ty radicky tak proste jen sundas tu starou a nasroubujes tam imbusem tu novou... jakou sis koupil?jonathane píše:No hlavne jsem potreboval vedet presny rozmer te tyce radici paky (tedy prumer) a jak to vypada, kdyz to sundas. Protoze kdyz to zacnu o vikendu delat, nemuzu si dovolit, aby me neco prekvapilo. Abych mel prichystane veskere naradi, atd. Protoze vsechno naradi si musim natahat z prace....tak proto jsem chtel ty fotky a presne info......jonathane
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Caues lidi chtěl jsem se zeptat kdyz si koupim hlavici řad. paky jak ona vypada ze spodu je tam zavit nebo je hladka a kdyz tak jak se připevnuje na tyčku řazeni dival jsem se na ten odkaz jak to dělaji na Nexii a je tam nějake vroubkovani chci se jenom zeptat jestli to je i na oplu to same (jsem laik potřebuju poradit ) Dikec za odpověd
-
- Kontaktovat uživatele:
Njo ono to nemuzes jakoby urvat nebo ohnout si myslim pac to nijak nekroutis ale jen to jakoby tahas ven tu hlavici... soupnu ti sem fotky jak to vypada kdyz se sunda ta nalisovana co tam je. A jinac zadny drazky tam nejsou, jen se tam ta hlavice nasadi a pripevni imbusem - kterej je k tomu..
njo snad to staci
(ehm nevim proc je ta druha tak velka )
njo snad to staci
(ehm nevim proc je ta druha tak velka )
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
tech radicek je vseobecne malo takze jen hledej.... ja mam od Issoty... ale kdyz se kouknes na www.autodoplnky.cz tak tam urcite nejakou najdes.Majkeel píše:Zdarec Lidi nevite nejaky stranky jenom na opel tuning diky moooc poteřebuju koupit řad.paku a je jich jenom páár na Opel dikec
Tak mě tu máte