![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jestli jsi to vytrhl,tak potřebuješ 14 06 523 levý držák,cena 116,-KčJozef píše:Ahoj
Myslim, ze su to nie tie srobky. Ked pozres na 1.prispevok od petko138, tak na 2.fotke je presne ukazane co myslim. Z kazdej strany to je 1 srobka. Tie srobky su kovove a maju inu hlavicku. Tam to presne vidiet. Ked pridem domov, tak to nafotim a poslem pre uzrejmenie.
Vdaka za prispevok!
Jozef myslí tohleDefender píše:Takže sice jsem to tady taky někde psal, ale pro přesnost ty úchyty u nadkolí jsou šrouby torx, který se přichycují do toho plastu s kovem (díl v kastli jak už psal Vojta), pak máš přichycený přední podběhy (dole podběh/nárazník) taky torx, pak je to chycený těma třema rychlospojkama (tak tomu říkám já) dole, jak už taky psal Vojta a na konec jsou to ty rychlospojky (ale menší), když otevřeš kapotu, tak přímo před tebou (spojují plast a přední "brejle", nebo jak se tomu nadává
Malinký detail - asi jednodušší než vypáčení čidla je odpojení přívodního kabelu - je tam klasická spojka hned na tom čidle - při vypáčení by mohlo dojít k poškození čidla a to je podle mne zbytečné - mne to páčení stálo 100,- za nové čidlo z vrakáče... ale je to jen můj názor...vasekpetr1 píše:Ještě bych přidal informaci při demontáži nárazníku, že je nutné vypáčit čidlo teploměru venkovní teploty, a kdo má osazené přední mlhovky, tak odpojit kabely, aby nám to nezůstalo viset na kabeláži. Ale jinak dobrý, každej návod se hodí pro ty, co to budou dělat poprvé a mají z toho obavu.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |