Podřený zadní nárazník na parkovišti!

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Lucky

Podřený zadní nárazník na parkovišti!

Příspěvek od Lucky » 30 srp 2008, 16:10

Čaute,
tak jsem dneska došel k autu a zjistil, že mi asi ožralý soused udělal tohle:
http://img523.imageshack.us/my.php?imag ... 022tm3.jpg
Tak jsem to s ním začal okamžitě řešit, ale samozřejmě mu to dokázat nemůžu. Ptal jsem se už i známeho na policajtech a bylo mi řečeno, že za ty peripetije u soudu to nestojí. Tak mi poraďte, jak to řešit. Napadá mě už jen jedno a to: zabít ho! :x
Tak to dopadá, když důchodci jezdí autama a nedejbože je i vedle vás parkují. :(
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort

Reklama

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 30 srp 2008, 16:15

A děda se k tomu nemá vše popírá nebo jak?
Jedině najít jeho auto..okouknout kde to má podřené on a zkusit ho nějak zdolat....
Jinak jak jsi psal nemá cenu to řešit přes soudy policii atd..... :(
Leda ještě si auto pojistit.....jo ale to má málokdo..ani já to nemám právě proto parkuji co nejdále všude kde se dá od lidí.... :!:

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 30 srp 2008, 16:26

S tímto defakto nic neuděláš... Já mám plno takových oděrek z parkovišť, na to už bych musel dát celolak a do týdne by to bylo zase znovu :roll:

Zkus nejdříve vzít TEMPO pastu a pak případně leštěnku s barevným voskem :wink: Nic jiného s tím neprovedeš, pak jedině přelakovat nárazník celý :twisted: Hlavně tyto škrábance nepřestříkávej namýchanou barvou v sprey 8)
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Lucky

Příspěvek od Lucky » 31 srp 2008, 14:06

rychlyradim píše:A děda se k tomu nemá vše popírá nebo jak?
Jedině najít jeho auto..okouknout kde to má podřené on a zkusit ho nějak zdolat....
Jinak jak jsi psal nemá cenu to řešit přes soudy policii atd..... :(
Leda ještě si auto pojistit.....jo ale to má málokdo..ani já to nemám právě proto parkuji co nejdále všude kde se dá od lidí.... :!:
To víš, že to popírá. Vzal mi to plastovým nárazníkem a na něm nic nebylo vidět. Tvrdil, že by to v autě cítil a přiznal by se :shock:
No to člověk asi fakt neovlivní. Zkusím to tím TEMPEM a uvidíme. Tož dík chalpi 8)
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort

APiK

Příspěvek od APiK » 31 srp 2008, 14:18

Rozleštit viz výše. Na obrázku to nevypadá zas tak hrozně, věřím tomu, že po přeleštění by to mohlo být OK. Pokud budou i pak odřeniny přes lak, tak opravnou tužku a znovu lehce přeleštit. Souseda nezabíjet, jen si od něj přes plot vypůjčit něco v hodnotě práce a materiálu a pak to jednoduše nevrátit a tvrdit, že by sis přece pamatoval, že si něco půjčuješ....
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka

FenomenCz

Příspěvek od FenomenCz » 09 říj 2008, 17:53

no dobry ze mas stribrne auto. neni to tak moc videt. na mojem to jde videt o neco vice. Staci par minut nechat pred obchodnakem a mas zkazeny cely den :evil: ikdyz mas garaz. S timto se proste musi pocitat. bouzel :cry:
Nejdřív se staňtě neoblíbeným a potom vás budou brát vážně

tesario
Kontaktovat uživatele:

Re: Podřený zadní nárazník na parkovišti!

Příspěvek od tesario » 19 črc 2010, 18:04

Tak jsem se zařadil mezi ty, kterým někdo na parkovišti (v Boskovicích u Albertu) odřeli hranu u zadního nárazníku a docela hodně. Vím, že vedle mně stála Felda s nálepkou ZTP a pak už tam nestála, takže je jasný od koho to mám :x Je to až na základní barvu plastu, takže budu řešit lakování, kvůli hlouposti jinýho.

Odpovědět