Sundani prahu
- Reklama
Si děláš srandu ne ? - Máš dvě možnosti buď si zaplatíš premko ( Dočasně můžete vidět pouze malé náhledy obrázků. S prémiovým účtem můžete vidět obrázky v plné velikosti a bez reklam... Také můžete rychle přepínat mezi obrázky. )Fosna píše:Čao Astraci,mám problém s tím obrázkem nejde mi zvětšit takže nevidím důležité detaily co s tím?
a nebo si kup knížku, kde to máš velký.
Sorry, ale na blbou otázku snad ani jiná odpověď nemůže existovat, kor když to tam máš jasně napsaný
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
Jestli tu něco postrádá inteligenci, tak to nebude moje odpověď. Blbě ses zeptal, dostals podle toho odpověď. Když už nemáš 30 korun aby ses mohl podívat na obrázek, tak nevim jak se s dostal k astře. Bezplatné řešení mam dost.Fosna píše:No ta odpověď moc inteligence taky nepobrala. Čekal jsem nějaké bezplatné řešení problému, ale samořejmě za tvoje "návrhy"děkuji.
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
- Hanzzz
- Kontaktovat uživatele:
Fosna: V sekci DOWNLOAD najdeš příručku Jak na to, da se tam i stáhnout sken.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sundani prahu
Zdravíčko prosím o radu dnes jsem sundával prahy abych se mrknul jak to tam vypada pač mám doma nové tuningové, ale ty staré tam byly přilepené nejspíš pač je tam nějaká černá gumová hmota, která tam být asi nemá podle popisu se to má jen vycvaknout z něčeho. Poradil by mi někdo postup jak nejlépe dát nové prahy na auto? fotky zde: http://www.rajce.net/a6700327 děkuji vám
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla
mel si je prilepit na origo prahy jinak je tam nenasadis nebo prisroubovat,tidle tunningace se vecsinou davaji na origo aby je melo co drzet
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
fakt? tak to zkusím teda to by nebyl problém prah mám sundaný jen na jedné straně zatím:D...nebude to vypadat blbě? nebude tam prosvítat ta černá barva?:D no zkusím a uvidím:) a dám vědět:)
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem to omrknul přidal jsem pár fotek http://www.rajce.net/a6700327 je to asi jednoduší jak říkáš ale bude to vypadat divně si myslím. by se to muselo napevno spojit zakytovat a cele znovu přelakovat a navíc by se muselo v prahu vybrousit misto pro ten nový prah pač jak jde na fotce videt ta prohlubeň v novém prahu "drhne" o starý prah a tím pádem je to celé zešikma jestli nebude snadnější do nového prahu vybrousit místo pro výstupky lemů kol a napevno přilepit ke karoserii (tak jak to stejne bylo doposud) a je hotovo.
origo prah byl prilepeni???to se mi nezda mel by byt na takovych cvokach ale udelej jak uznas za vhodne hlavne aby nebylo nic videt
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
právě že byl přilepený ty cvoky jak se tu píše tam vůbec nejsou na prahu...právě bych chtěl nějakou radu od někoho kdo si dával tuningové prahy:D aby mi řekl jak to udělal:D
jedine prilepin nebo prisroubovat nic jinyho neni a kdyz prisroubovat dat na sroubky zaslepky v barve prahu
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
přišroubovat je asi blbost to raději přilepím ale budu muset to stejně vyříznout. ted nevím co je lepší dat to na staré prahy nebo rovnou na auto:)