Ahoj vsem omlouvam se za sve hloupe dotazy ale mam Asticku teprve tyden a dnes jsem zjistil ze pod prednima sedadlama jsou nejake a draty a nejaky mechanizmus vypada to jako by sedadla byla vyhrivana ale nikde sem nevidel zadny spinac? muze to byt neco jineho?
Taky bych řekl že je to pro přípravu na vyhřívání sedadel... Ale je možné že je to i příprava pro boční bagy?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Trdlo píše:A nebo za deset novej pytel do sedačky. Newim, ale odpojovat pytel pod proudem = 99% šance na výstřel.
Já bych to shrnul.Pokud se budeš dívat na konektor pod sedadlem spolujezdce,tak v plné výbavě tam bude vyhřívání sedadel,airbak v boku sedadla a zátěžový senzor v sedadle (senzor obsazenosti sedačky).Pokud nemáš spínač na vyhřívaní sedadel,tak v sedadle nebudou ani topné spirály (je tam jen kabeláž nachystaná).Airbag tam taky nebude,protože ten konektor na fotce máš odpojený tudíž by ti už svítila kontrolka.Snímač obsazenosti souvisí s airbagem.
ja si myslim ze je to jen priprava protoze po stranach na sedacce neni nikde takova ta guma pod kterou je airbag tak jak sem to videl u jine asty a na vyhrivani mi ta dvoulinka prijde slaba radeji to necham byt