opel znak
- libor-michal
opel znak
Ahoj jak už jsem tu jednou psal,mám krátkou dobu opel astru g sedan a chodím sem,jak se říká "na rozumy"a tak bych se chtěl zeptat.stalo se že nějakej par . . nt mi odloupnul vzadu na kufru znak a zůstali tam jen dva otvory(menší a větší),nevím jestli jsou k něčemu protože co jsem se ptal na znaky tak mi všichni nabízeli jen takové co se lepí.Ty otvory jsou tam k ničemu?
- Reklama
- libor-michal
No tak mne niekto ukradol minulý týždeň znak z prednej masky a nikde ho nemôžem zohnať (Okrem Oplu za 642 SK).
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
já osobně bych volil buď dobrou oboustranou lepící pásku a nebo hodně dobrý silikon. v žádném případě bych to nelepil lepidlem. ale je to jen můj názornew-name píše:čím přilepit znak a nápis? napadá mě chemoprén, silikon a nebo jen herkules?
no a nebo na to koupit něco lepšího?
mail: pavel.paul.sever@gmail.com
jo ty myslíš tenhle nápis no tak to bude teda piplačka to jo VAUXy to budeš potřebovat šikovné ruce a pevné nervynew-name píše:na pásku si to nedovedu představit že bych vystřihoval posle písmenek a viděl jsi že jich tam je
OT: novej avatar jo? ani jsem tě málem nepoznal HALLe
mail: pavel.paul.sever@gmail.com