Ahoj,
řeším kvůli malýmu sluneční rolety do oken zadních dveří (plínu už tam nechci, i když účínek je 100%, a taky už nikdy nic na přísavky). Nevíte, zda se nějaká vhodná roletka vůbec u nás dá sehnat ? Okno je docela velký a prostor pro montáž tam je . Díky.
Sluneční rolety
- Reklama
Re: Sluneční rolety
byt tebou tak tam dám folie slunko vůbec nesvítí je to super taky jsem si to dal kvulí dětem můžu doporučitkular píše:Ahoj,
řeším kvůli malýmu sluneční rolety do oken zadních dveří (plínu už tam nechci, i když účínek je 100%, a taky už nikdy nic na přísavky). Nevíte, zda se nějaká vhodná roletka vůbec u nás dá sehnat ? Okno je docela velký a prostor pro montáž tam je . Díky.
OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jj, folie jediny rozumny reseni, taky jsem kvuli prckovi chvili aplikoval ty slunecni clony ale jakmile jsem zavrel dvere tak to vetsinou spadlo
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
https://www.astra-g.cz/folie-zatmaveni-skel/cheops píše:Neviete ci sa daju folie nalepit bez toho aby isli okna von? Ak ano je to drahsie abo lacnejsie? (mam pocit, ze to, co je jednoduchsie nie je vzdy aj lacnejsie )
myslím že ven se okna nedávají skoro nikdy