Co všechno je v interiéru podsvětleno?

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
vladas

Příspěvek od vladas » 21 lis 2007, 23:29

Ahojky, coby čerstvý majitel tam mám taky tmu ;-(
Jak jsi na to prosím šel "přes knoflík"? Ještě jsem se v tom nehrabal a v manuálu nenašel.. :? Musí se vytáhnout knofle a je tam někde žárovka?
Dík

Reklama

mig
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mig » 22 lis 2007, 07:28

zezadu za otočnými knoflíky jsou 2 žárovičky s plast.paticí.Tlačítka jsou prosvětlena od těchto žároviček optickým vedením :wink:
Astra G 2.0 DI => Vectra C 2.0 DTI

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 23 lis 2007, 00:29

Když si člověk umí s tím vším pohrát tak si dokáže podsvítit vše... Ale popravde koho by bavilo se neustále hrabat v autě před panelákem na parkovišti že :wink: ... Joooo závidím těm co mají svoje území ( zahrada, garáž ), to je pak jiné kafe 8)
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

norinco

podsvícení

Příspěvek od norinco » 28 led 2008, 19:07

Ahoj, potřeboval bych poradit. Mám Astru, ročník 00, a vše, co je pod rádiem, tzn. ovladače topení, ventilace a klimoška tak není podsvíceno. Netušíte někdo, čím by to mohlo být. Případně, jak to odstranit.

genius0011
Kontaktovat uživatele:

Re: podsvícení

Příspěvek od genius0011 » 28 led 2008, 19:14

norinco píše:Ahoj, potřeboval bych poradit. Mám Astru, ročník 00, a vše, co je pod rádiem, tzn. ovladače topení, ventilace a klimoška tak není podsvíceno. Netušíte někdo, čím by to mohlo být. Případně, jak to odstranit.
Mám podobný problém jenže mě svítí všechno a když pohnu s některým ovladačem tak vše zhasne a až po chvíli se zase rozsvítí a nebo taky nerozsvítí
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Re: podsvícení

Příspěvek od Frydex » 28 led 2008, 19:35

norinco píše:Ahoj, potřeboval bych poradit. Mám Astru, ročník 00, a vše, co je pod rádiem, tzn. ovladače topení, ventilace a klimoška tak není podsvíceno. Netušíte někdo, čím by to mohlo být. Případně, jak to odstranit.
Buď máš z ovladačů vypadnutý kabel, nebo jsou žárovky v háji. Buď je tam jedna, nebo dvě. Pokud jedna, stačí trochu více potáhnout za středový otočný ovladač (ventilátor) a pod ním je žárovka. To je ten lepší případ. Pokud tam budou dvě, tak musíš vyhodit ven středový panel a zezadu v ovladačích jsou dvě standartní patice se žárovičkama... :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

norinco

Příspěvek od norinco » 29 led 2008, 13:15

Ahoj, díky za radu. Tak jsem koukl pod ten regulátor a žádná žárovka v zástrčce není, asi ji předchozí majitel vytáhnul. Chtěl bych tě poprosit o radu, zda bys mi poradil, jaký typ žárovky tam má být a kde se dá sehnat. Díky moc za radu.

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 29 led 2008, 17:30

Tak to Ti musí odpovědět někdo jiný... já mám právě tu druhou variantu.... mám tam patice.... U Tebe to je jinak... ale myslím že je to standartní žárovička do přístrojovek...
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Odpovědět