Co všechno je v interiéru podsvětleno?
- Reklama
Když si člověk umí s tím vším pohrát tak si dokáže podsvítit vše... Ale popravde koho by bavilo se neustále hrabat v autě před panelákem na parkovišti že ... Joooo závidím těm co mají svoje území ( zahrada, garáž ), to je pak jiné kafe
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
podsvícení
Ahoj, potřeboval bych poradit. Mám Astru, ročník 00, a vše, co je pod rádiem, tzn. ovladače topení, ventilace a klimoška tak není podsvíceno. Netušíte někdo, čím by to mohlo být. Případně, jak to odstranit.
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: podsvícení
Mám podobný problém jenže mě svítí všechno a když pohnu s některým ovladačem tak vše zhasne a až po chvíli se zase rozsvítí a nebo taky nerozsvítínorinco píše:Ahoj, potřeboval bych poradit. Mám Astru, ročník 00, a vše, co je pod rádiem, tzn. ovladače topení, ventilace a klimoška tak není podsvíceno. Netušíte někdo, čím by to mohlo být. Případně, jak to odstranit.
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: podsvícení
Buď máš z ovladačů vypadnutý kabel, nebo jsou žárovky v háji. Buď je tam jedna, nebo dvě. Pokud jedna, stačí trochu více potáhnout za středový otočný ovladač (ventilátor) a pod ním je žárovka. To je ten lepší případ. Pokud tam budou dvě, tak musíš vyhodit ven středový panel a zezadu v ovladačích jsou dvě standartní patice se žárovičkama...norinco píše:Ahoj, potřeboval bych poradit. Mám Astru, ročník 00, a vše, co je pod rádiem, tzn. ovladače topení, ventilace a klimoška tak není podsvíceno. Netušíte někdo, čím by to mohlo být. Případně, jak to odstranit.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to Ti musí odpovědět někdo jiný... já mám právě tu druhou variantu.... mám tam patice.... U Tebe to je jinak... ale myslím že je to standartní žárovička do přístrojovek...
Moje Astrina 1,7DTi