Problém asi s topením

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Lumik

Problém asi s topením

Příspěvek od Lumik » 27 dub 2006, 21:01

Mám problém, objevuje se mi kapalina- mám mokro u spolujezdce, asi to někde uniká, pravděpodobně z topení. Poraďte odkud asi by mohl být tento únik. Díky.

Reklama

pepca

Re: Problém asi s topením

Příspěvek od pepca » 27 dub 2006, 21:30

Lumik píše:Mám problém, objevuje se mi kapalina- mám mokro u spolujezdce, asi to někde uniká, pravděpodobně z topení. Poraďte odkud asi by mohl být tento únik. Díky.
máš klimu?u splujezdce se může objevovat kondenzát,je to od pylového filtru,když se neutěsní dostatečně víko,jestli ti neubývá chladicí kapalina,tak se zkus podívat za kastlík spolujezdce.

Lumik

Příspěvek od Lumik » 28 dub 2006, 08:43

No klimu mám ale momentálně mimo provoz, takže tu vylučuji. Kapalina se trochu ztrácí a pod autem nikde žádná loužička.

vangogh
Kontaktovat uživatele:

zápach

Příspěvek od vangogh » 02 kvě 2006, 12:56

Mám problém který jsem zatím pořádně nevypozoroval, mám man klima a někdy po zapnutí je v i nteriéru nepříjemný zápach, pylový filtr jsem prohlédl,a vyluxoval (je zánovní) ale nic, už jsem přemýšlel že před něj nainstaluji nějakou gelovou vůni nevíte někdo kam by mohla zalézt nějaká myška a chcípnout??
ASTRA 1.6 16V AUTOMAT 2002

Návštěvník

Re: zápach

Příspěvek od Návštěvník » 20 kvě 2006, 15:44

vangogh píše:Mám problém který jsem zatím pořádně nevypozoroval, mám man klima a někdy po zapnutí je v i nteriéru nepříjemný zápach, pylový filtr jsem prohlédl,a vyluxoval (je zánovní) ale nic, už jsem přemýšlel že před něj nainstaluji nějakou gelovou vůni nevíte někdo kam by mohla zalézt nějaká myška a chcípnout??
Zapacha to aj mne ale este som sa k tomu k cisteniu nedostal,ale viac ma trapi ked prsi tak sa velmi rosia vsetky okna.Pelovy filter je vybraty voda z motora sa netrati nema niekto skusenost cim to moze byt?Dakujem

kraus dusan
Kontaktovat uživatele:

Re: zápach

Příspěvek od kraus dusan » 20 kvě 2006, 18:23

nemam sice problem so zapachom ale tiez sa mi rosia okna utesnil som okno aj odpadovy kanal vody kurenie netecie a voda sa mi objavuje pod kobercami a zistil som ze ak prsi tak mam pod kobercami nacucany ten molitan ako slak. nevie niekto poradit kadial este moze tiect voda do interieru na lavej strane. tesnenie okolodveri je ok.
dik.

Odpovědět