Yankův Quiksilver SPORT wagon Y22DTR
Yankův Quiksilver SPORT wagon Y22DTR
Tak jelikož sraz v opavě určo nepojedu tak malé překvápko píchnu už ted
V sobotu mi kamarád dotáh z německa novího mazlíka
R.V 2003
KM.102200
Serviska,abs,esp,tc,přední okna a zrcátka v el ,klima
V sobotu mi kamarád dotáh z německa novího mazlíka
R.V 2003
KM.102200
Serviska,abs,esp,tc,přední okna a zrcátka v el ,klima
Naposledy upravil(a) YANEK dne 11 čer 2008, 22:00, celkem upraveno 7 x.
- Reklama
- Zdeněk Lbc
díky taky už sem se naní moc těšil určo pudou přední světla prohodit z červený a maska taky a zadní světla chci ty opc jako má miloš jinak zatim asi nic podstatnýho časem nechat opravit kola pan němec byl trošku šikula naštěstí jenom lehce odřený to že nejedu do opavy vy mě děsně moc sere ale už s tím asi nic nenadělám malá šance je že by najednou tak 20 lidí přestalo tenhle tejden nebo příští marodit ale to je u nás trošku sci-fi
To je skoda..Tak dovez aspon astru nech sa pokochame a nechaj ju tam:d a neprides ani sobotu alebo v nedelu na chvilu??YANEK píše:nj mělo bejt překvápko do kempu ale fakt se netrhnu autobusy jezdit musej bohuželZigi píše:ty krávo
To chci taky, to je megadobrý
Závidím, ale velice zdravě! Jestli s tímto kočárem nepřijedeš, tak nás zklameš
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
- Princ William
no je úplně nasakrovej ....no byl si rychlejší....no ale jinak je to fakt bomba....přesně co sháním akorat se pořád nedokážu rozloučit se svojí stávající krasotinkou tak ať šlape.....jediné co mi poslední dobou drobet víc znepokojuje je ta rostoucí cena nafty oproti benzínu
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
řikáš kam se hrame x18xe1 jsem si to myslel hned že to bude jezdit úplně jinakYANEK píše: hm klasika to je určitě kůli mě sem koupil konečně dýzla a voni to musej hned zdražit ale stejně když už zůstane takhle furt tu je úspora a navíc ten tah
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO