Ahoj,
tak jsem přešel na nový a větší model, motor 1,7CDTI a jsem unešenej.
ASTRA Caravan H
ASTRA Caravan H
Tatonka
ASTRA H Caravan
1,7 CDTI 74kW
ESP
ASTRA H Caravan
1,7 CDTI 74kW
ESP
- Reklama
Ahoj,
díky za dotaz, vůbec jsem o Vectře neuvažoval, ikdyž je v kombíku taky parádní, ale jsem konzervativní a tak jsem zůstal znovu u Astry. Teď jsem s ní byl v Rakousku v horách, 400 km dálnice a cca 130 okresky a spotřeba 5,3 l a to jsem jel na dálnici přes 130km/H. V kufru se SUPER VYSPÍ 2 dospělí. A ten větší rozvor je parádní.
díky za dotaz, vůbec jsem o Vectře neuvažoval, ikdyž je v kombíku taky parádní, ale jsem konzervativní a tak jsem zůstal znovu u Astry. Teď jsem s ní byl v Rakousku v horách, 400 km dálnice a cca 130 okresky a spotřeba 5,3 l a to jsem jel na dálnici přes 130km/H. V kufru se SUPER VYSPÍ 2 dospělí. A ten větší rozvor je parádní.
Naposledy upravil(a) Tatonka dne 05 srp 2007, 17:36, celkem upraveno 1 x.
Tatonka
ASTRA H Caravan
1,7 CDTI 74kW
ESP
ASTRA H Caravan
1,7 CDTI 74kW
ESP
-
Krásná, taky jsem o ni uvazoval... ale cenove mi uz lezla moc vysoko( nechtel jsem splatky), tak jsem nakonec objednal classica... ale az budu za 5 let kupovat dalsi, tak pujdu rovnou do ZafiryTatonka píše:Ahoj,
díky za dotaz, vůbec jsem neuvažoval, ikdyž je v kombíku taky parádní, ale jsem konzervativní a tak jsem zůstal znovu u Astry. Teď jsem s ní byl v Rakousku v horách, 400 km dálnice a cca 130 okresky a spotřeba 5,3 l a to jsem jel na dálnici přes 130km/H. V kufru se SUPER VYSPÍ 2 dospělí. A ten větší rozvor je parádní.
Astra Classic II Z16XEP, 5 dv. HB, r.v. 2007
Re: ASTRA Caravan H
No tak to nevím jestli tě tu bedeme chtít když jsme na ASTRA-G fóruTatonka píše:Ahoj,
tak jsem přešel na nový a větší model, motor 1,7CDTI a jsem unešenej.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
super kocar !!!! spotreba prijemna a motorizace vyzera takisto slusne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet