Scooob - Y22DTR Caravan
- Scooob
- Kontaktovat uživatele:
Scooob - Y22DTR Caravan
Tak a už jsem tu i já a moje nová holka.
Trvalo mi měsíc, než jsem ji dostal do ruky, tak už jí snad nebudu muset pustit
Rv. 2003, elegance, Najeto 111tkm., serviska, cena 219 000
Aktuálně je tam rádio CAR300, který půjde pryč a místo něj nějaký lepší, jinak žádný změny nechystám, myslim, že i tak je hezká
Dnes jsem za ni zaplatil zálohu a rovnou jsem ji trošičku poškádlil a musím říct, že jede krásně.Oproti mýmu exformanovi jede i do kopce
Aby toho ještě nebylo málo, tak mi, po měsíčním řešení a problémů s financema, málem do auta při cestě domu, v lese, vletěla srna. Bylo to tak o vteřinu, viděl jsem jí pak jen ve zpětným, jak maže přes silnici
Takže... Zdravím ještě jednou všechny z tohoto fóra.
Trvalo mi měsíc, než jsem ji dostal do ruky, tak už jí snad nebudu muset pustit
Rv. 2003, elegance, Najeto 111tkm., serviska, cena 219 000
Aktuálně je tam rádio CAR300, který půjde pryč a místo něj nějaký lepší, jinak žádný změny nechystám, myslim, že i tak je hezká
Dnes jsem za ni zaplatil zálohu a rovnou jsem ji trošičku poškádlil a musím říct, že jede krásně.Oproti mýmu exformanovi jede i do kopce
Aby toho ještě nebylo málo, tak mi, po měsíčním řešení a problémů s financema, málem do auta při cestě domu, v lese, vletěla srna. Bylo to tak o vteřinu, viděl jsem jí pak jen ve zpětným, jak maže přes silnici
Takže... Zdravím ještě jednou všechny z tohoto fóra.
- Reklama
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
- Scooob
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ta modrá je ohraná, ale když jsem auto sháněl, měl jsem priorityPrinc William píše:no fakt pekny neco takovehpo taky shanim ale tuhle barvu nenavidim. ma ji tak 70% vsech y22dtr combi. nic proti tej tvej aleto je jen muj vkus a vim ze rozhodujici je hlavne cena tak hodne stastnejch km
1. stav
2. výbava
3. cena
4. vzhled
Vzhled u mě byl na posledním místě proto, že v tom autě budu jezdit já. zevnitř na něj stejně nevidim a tak mi jde hlavně o to, aby to auto bylo v pohodě. Samozřejmě, že se budu snažit, aby vypadalo dobře, ale přišlo mi to v týhle cenový relaci jako banalita. Radši dobrý auto, než krásný auto
- Princ William
no ja prave vybiram barvu docela dost vim ze kdyz si zvolis nakou blbou barvu tak s ni nic neudelas.......a budes chodit porad dokola a dokola a bude te to sr*t jenom kdyz se na auto podivas. hlavni je ze si ty spokojenej a tak to ma byt. jak rikam az na tu barvu tak bych ji zval taky.Scooob píše:Jo, ta modrá je ohraná, ale když jsem auto sháněl, měl jsem priority
1. stav
2. výbava
3. cena
4. vzhled
Vzhled u mě byl na posledním místě proto, že v tom autě budu jezdit já. zevnitř na něj stejně nevidim a tak mi jde hlavně o to, aby to auto bylo v pohodě. Samozřejmě, že se budu snažit, aby vypadalo dobře, ale přišlo mi to v týhle cenový relaci jako banalita. Radši dobrý auto, než krásný auto
jinak me priority jsou drobet prehazene ale to neva
Naposledy upravil(a) Princ William dne 17 kvě 2007, 11:32, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Máš ji pěkno a hlavně ten motor, to musí byt střela, kde se hrabe muj 1.4 16v Twinport . Tak že hodně sťastných km a opatruj se.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
- Princ William
- Princ William
- Scooob
- Kontaktovat uživatele:
No, tak já jsem pro každou špatnostAstraDTI píše:Vitej v klubu Jak na to tak koukam, tak casem bude konecne mozny udelat minisraz Y22DTR
Ale beru jakýkoliv sraz, někdy se stavím. Snad to ten introvert ve mně přežije
Každý to má jinak, to je jasnýPrinc William píše: jinak me priority jsou drobet prehazene ale to neva