Velbloudovic rodinný Caravan - Z16XEP
Velbloudovic rodinný Caravan - Z16XEP
Jelikož čekáme prcka, tak po řadě menších vozů, jsme si konečně pořídili rodinné vozítko ;o). Jelikož mám spoustu zkušeností s Corsičkama, Opel byl jasnou volbou. Původně jsme měli vybranou a dokonce i koupenou Zafiru 2.0 DTI, jenže z ní se po kontrole v servise vyklubal "trochu škrot", tak jsme ji vrátil, a do oka nám padla tahle Astřička...
Je to již polský Clasic, r.v.20.12.2007, najeto 65tis se serviskou, elektrický přední okna, zrcátka, klima, 2 bagy s motorem z16xep - což vzhledem k tomu, že s ní bude jezdit hlavně manželka na kratší vzdálenosti po městě, je ideální volbou.
Žádné drastické úpravy nejsou plánovány... ;o)) spíše provozní servis a dále razím slogan - když je třeba něco měnít, tak vždy za lepší.
Zatím je vyměněn olej s filtrem od Shelu, namontovaný parkovací čidla, vyměněný nesvítící žárovky za ledkový, a dokoupeno ještě pár "drobností" pro radost. Na cestě je ještě clona řidiče - osvětlená se zrcátkem (jelikož bude s autem jezdit manželka, tak velmi důležitý doplněk ;o)) a vnitřní světýlko s parkovacími lampičkami (z Omegy).
V plánu pak ještě vyměnění "plastových" dílů za lakované - madlo kufru, kliky, kryty zrcátek... a výměna vložky filtrboxu za sportovní... ;o)
Je to již polský Clasic, r.v.20.12.2007, najeto 65tis se serviskou, elektrický přední okna, zrcátka, klima, 2 bagy s motorem z16xep - což vzhledem k tomu, že s ní bude jezdit hlavně manželka na kratší vzdálenosti po městě, je ideální volbou.
Žádné drastické úpravy nejsou plánovány... ;o)) spíše provozní servis a dále razím slogan - když je třeba něco měnít, tak vždy za lepší.
Zatím je vyměněn olej s filtrem od Shelu, namontovaný parkovací čidla, vyměněný nesvítící žárovky za ledkový, a dokoupeno ještě pár "drobností" pro radost. Na cestě je ještě clona řidiče - osvětlená se zrcátkem (jelikož bude s autem jezdit manželka, tak velmi důležitý doplněk ;o)) a vnitřní světýlko s parkovacími lampičkami (z Omegy).
V plánu pak ještě vyměnění "plastových" dílů za lakované - madlo kufru, kliky, kryty zrcátek... a výměna vložky filtrboxu za sportovní... ;o)
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Velbloudovic rodinný Caravan - Z16XEP
Vítej, moc pěkná!
Pražák, Caravánek, Classic, no prostě kolega
Jen mě udivujou ty hagusy, já myslel, že Polky už je neměly...
Pražák, Caravánek, Classic, no prostě kolega
Jen mě udivujou ty hagusy, já myslel, že Polky už je neměly...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Mě dostává ta zadní lišta černá
ale jinak pěkná astřice aspoň má nějakou výbavu
ale jinak pěkná astřice aspoň má nějakou výbavu
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Ať sloužíí hezká ... začínaj se mi líbit čím dál víc astry v kombíku
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Díky za uvítání pánové ;o)
Honz@ - neznáme se z CorsaClubu? Btw. za Hagusy jsem rád alespoň to vypadá víc jako Caravan ;o))
adam09 - jj, jsem na tom stejně.. právě proto sháním už origo díly v laku - ale nikdo je nechce prodat samostatně ;o)) takže jestli to do jara neseženu, tak je láknu
Ještě časem bych chtěl dodělat mlhovky - protože to vypadá, že konektory na ně tam jsou... denní svícení (konektor jsem nenašel a pojistka tam taky není tak zkusím jestli mi to nenakódujou do ŘJ v servise) a časem možná tempomat a palubní počítač ;o))) ... jo a ještě musím vyměnit přední repro, protože jsou opravdu tragický a hrozně chrastí...
Honz@ - neznáme se z CorsaClubu? Btw. za Hagusy jsem rád alespoň to vypadá víc jako Caravan ;o))
adam09 - jj, jsem na tom stejně.. právě proto sháním už origo díly v laku - ale nikdo je nechce prodat samostatně ;o)) takže jestli to do jara neseženu, tak je láknu
Ještě časem bych chtěl dodělat mlhovky - protože to vypadá, že konektory na ně tam jsou... denní svícení (konektor jsem nenašel a pojistka tam taky není tak zkusím jestli mi to nenakódujou do ŘJ v servise) a časem možná tempomat a palubní počítač ;o))) ... jo a ještě musím vyměnit přední repro, protože jsou opravdu tragický a hrozně chrastí...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi si myslíš, že jsem Honz@ z Corsa fora, ale nejsem . Ale na Corsa foru se vyskytuju taky (kvůli Combu C), ale pod jinym nickem
Kde v Praze tě potkáme?
Kde v Praze tě potkáme?
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobry den pane Velbloud gecko v kombiku je dobry rodinny povoz, budes spokojen A vitej u nas
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Petr X14XE
Zdravím tě Velbloude pěkny caravanek,hlavně vypada zachovali Mě si možna z Corsa clubu pamatuješ,měl jsem černy B x14xe
Ahoj..mna si urcite z Corsa fora nepametas..
Aj ked som tam regnuty....ale chodim tam velmi malo...
Aj ked som tam regnuty....ale chodim tam velmi malo...
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
vítám kolegu s karavanem...co to máš za parkovací senzory? (kvuli manželce o nich taky uvažuju, bo začne jezdit deně do práce, tak aby se jí líp parkovalo...)
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
Honza - bydlím na desítce a potkat se můžeme ještě na šestce, kam jezdím dělat na autech ;o)) - děda tam má garáž... ale s Esterkou (jak Astře říkáme) jezdí do práce manželka, já mám služebního Getze ;o) Ale jestli nám do toho nic nevleze rádi bychom se stavili na vás podívat na sraze v Letňanech ;o)
Mildo - staří holubi se vracejí
Petr, Langdon - to víte že si vás pamatuju.. sice matně ale jo... víc si pamatuju lidi, který na CC chodili dřív.. teď už to nestíhám sledovat ;o))
Jeena - koupil jsem ty nejlevnější na aukru http://aukro.cz/parkovaci-system-4-senz ... 62648.html a spokojenost... displej jsem přilepil shora na zrcátko a kabel protáhnul pod stropnicí (je to jednodužší a rychlejší než spodem) - a spokojenost... Jo a jsou lakovatelný ;o))
Mildo - staří holubi se vracejí
Petr, Langdon - to víte že si vás pamatuju.. sice matně ale jo... víc si pamatuju lidi, který na CC chodili dřív.. teď už to nestíhám sledovat ;o))
Jeena - koupil jsem ty nejlevnější na aukru http://aukro.cz/parkovaci-system-4-senz ... 62648.html a spokojenost... displej jsem přilepil shora na zrcátko a kabel protáhnul pod stropnicí (je to jednodužší a rychlejší než spodem) - a spokojenost... Jo a jsou lakovatelný ;o))
V tvém podaní to bude zajímavé, tvoji corsu mám rád.Už se těším kam posuneš combíčka.Velbloud píše:Žádné drastické úpravy nejsou plánovány... ;o)) spíše provozní servis a dále razím slogan - když je třeba něco měnít, tak vždy za lepší.
Astra g Z18xe - srdcovka daily :)
Felicia pickup low edition - pracant 8)
Jetta coupe - mazel co čeká na svůj čas :|
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=11569
Felicia pickup low edition - pracant 8)
Jetta coupe - mazel co čeká na svůj čas :|
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=11569
my se taky vod někud známe mám ten pocit ,ale sem rád žes zůstal věrnej oplíkum a hlavně ať astra slouží bez problémů
Sob: Díky moc ;o) ... Corsa je taková "motokára na hraní" spíše než auto na denní ježdění... což astřička opravdu bude pravý opak.. takže opravdu žádné velké úpravy se dělat nebudou ;o)) spíše jen zlepšení komfortu (většina dle návodů na astra foru ;o))
Yanek: Pane ale já Vás vůůůbec neznám... to víš.. oplista jednou, oplista navždy... ;o)
Yanek: Pane ale já Vás vůůůbec neznám... to víš.. oplista jednou, oplista navždy... ;o)
Tak čas pokročil a došly mi další díly na "hraní"
A neodolal jsem a rovnou pár věcí vyměnil
A neodolal jsem a rovnou pár věcí vyměnil