Davajte si pozor na cestach lebo aj takto moze vyterat vasa astricka ak mate pred sebou kamion a za sebou niekho kto neodhadne vzdialenost. Ale co chvila bude OK potom dodam krajsie fotky (aj ked len seriovka)
chudak holka...tak to ti ted nezavidim...u nas uz snehu moc neni tak to snad nejak zvladnu...je to totiz moje prvni zima a hned v takovem auticku...sice uz ma nejake ty oderky ale to se spravi...preju hodne stest....
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100'' PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
no to sa uz stalo 23.1 len este stale to nie je hotove
Jarda: svetla uz mam vlastne mam uz skoro vsetko len sa to este sklada gituje a strieka takze azda na buduci tyzden
Kubo: no s tym hokejom je to tak ked vsetci vedia rozmyslat len nasi hraci nie a zenu sa hlava nehlava. Keby sme hrali s kanadou, svedskom, usa, finskom alebo hocikomu inemu tak bez problemov ale proti vam maju nejake komplexy inak to neviem pochopit
No neviem ako u vas v cesku ale u nas. Tym ze moja astricka ma 6 rokov vypocitali mi skodu na 150 tis (poistovna) a ak budem suhlasit tak mi zaplatia 115 tis ak nie tak mam doniest fakturu a oni po odpocitani percent za vek auta, po shliadnuti na to ci auto je v znackovom alebo neznackovom servise vypocitaju kolko mi z tej faktury preplatia takze tak ci tak by som bol stratovy cca 40-50 tis SK