Erikova Astricka 2.0 DTI
Re: Erikov Caravan Bertone 2.0 DTI
i cierna i modra su dobre farby,daj modru a uvidis ako to bude vypadat a ked tak to prestriekas na ciernu.Ja skusim polepit carbonom a prestriekat to lakom a uvidim co to povie,ked tak strhnem foliu a nastriakam farbu
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- Reklama
no tak carbonova folia ma nenapadla mam doma este neaky zbitok ale vyskusam tu modru a uvidim jak to bude , ked to bude blbe tak to dam do carbonu
Opel Astra G caravan 2.0 DTI
Ja mam tesne pred dokoncenim
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
tak to nema chybu,a ta mrizka zajimava
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
bude cerna jenom nemam barvu a diky
mirda je to super , ja mam svoju tiez skoro hotovu , len mi chyba tahokov , chcem tam dat nieco taketo http://www.shoptuning.sk/imagesfck/image/tah_silver.jpg
dal som to prve do farby ale bolo to take nic moc
ale potom prisiel carbon ked som to oblepil hned to vizeralo lepsie
Pjasatoo ked budes kupovat ten tmel v pohode ti bude stacit 250g , mne este stvrtka ostalaPjasatoo píše:OOO ďakujem pekně Zítra jdu totiž taky kupovat ten tmel Přesně tuto značku a budu to konečně tu masku dělat
vyzera dobre modra mi nesedi ale carbon ,ja mam mriezku s mercedesu od hanta a mam aj tahokov doma ale mam este zajtra vyskusat s coupe masky ten vyndavaci plast co je pod znakom a prilozit to ktomu uvidim zajtra pofotim a dam niekde sem
okej , fotky daj sem nech sa pokocham
jasne sefe
2.erik.2 píše:Pjasatoo ked budes kupovat ten tmel v pohode ti bude stacit 250g , mne este stvrtka ostalaPjasatoo píše:OOO ďakujem pekně Zítra jdu totiž taky kupovat ten tmel Přesně tuto značku a budu to konečně tu masku dělat
Včera jsem kupoval jak stříbrný tahokov, tak i ten tmel co máš Eriku ty, bral jsem právě ten 250g a ještě jsem si vzal navíc základní barvu...jen je problém....docela mě štve to, že mám i mračítka, ale bohužel nevím jak to nastříkat ( na jakou barvu ). Přemýšlel jsem o Chromované barvě, akorát neviem ako to bude vyzerat ještě mi řekněte jaký máte názor vy, jakou barvu bych měl použít ???? Mám černou metalízu..kdybych si nechal namíchat barvu tak bych to pak mohl nastříkat tou moji barvou z karoserie...ale zase chci aby to vypadalo vynikajůce poraďte jakou farbu mám nahodit
Jinak Eriku a Mirdo vypadá to velice dobře s tím tahokovem ten Karbon má super vzhled Jen tak dál hoši...
Teď máme Z18xe Mazlík
Pjasatoo píše:2.erik.2 píše:Pjasatoo ked budes kupovat ten tmel v pohode ti bude stacit 250g , mne este stvrtka ostalaPjasatoo píše:OOO ďakujem pekně Zítra jdu totiž taky kupovat ten tmel Přesně tuto značku a budu to konečně tu masku dělat
Včera jsem kupoval jak stříbrný tahokov, tak i ten tmel co máš Eriku ty, bral jsem právě ten 250g a ještě jsem si vzal navíc základní barvu...jen je problém....docela mě štve to, že mám i mračítka, ale bohužel nevím jak to nastříkat ( na jakou barvu ). Přemýšlel jsem o Chromované barvě, akorát neviem ako to bude vyzerat ještě mi řekněte jaký máte názor vy, jakou barvu bych měl použít ???? Mám černou metalízu..kdybych si nechal namíchat barvu tak bych to pak mohl nastříkat tou moji barvou z karoserie...ale zase chci aby to vypadalo vynikajůce poraďte jakou farbu mám nahodit
Jinak Eriku a Mirdo vypadá to velice dobře s tím tahokovem ten Karbon má super vzhled Jen tak dál hoši...
no tak tie mracitka by som dal urcite do farby auta alebo do cierneho carbonu , ten je tiez ok ale masku nedavaj do farby auta , uplne ti tam zanikne ako mne cize zbitocna investicia masku by som dal na tvojom mieste do striborneho carbonu http://www.autocerny.sk/userfiles/produ ... rny_ww.jpg a prestriekat to priehladnym lakom tak isto aj mracitka prestriekat priehladnym lakom
pjasato ja nemam tahokov ale mrizku s mercedesu s plastu a maska je hotova