![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
PePe - Astra Caravan X14XE -
- Reklama
Re: Astra Caravan X14XE - pepe
Tak a jdeme na to, je na čase nachystat zimní papuče ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Dnes jsem využil pěkného počasí a zajel na wapku, doma jsem pak navoskoval celou karoserii nanovoskem ..ještě koupit nemrzku a nové stěrače, jen nevím jestli na zimu nějaké obyčejné nebo kvalitní ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Pepe čau, chcem sa ťa opýtať ohľadom tej ochrannej lišty, chcem niečo podobné, len neviem či je to samo-domo alebo sa to dá kupiť origo.
![Obrázek](https://www.astra-g.cz/forum/download/file.php?id=21398&mode=view)
ďakujem.
ďakujem.
Opel Astra Caravan 1.4 16v 66kW Edition 2000
EX: Škoda Felícia 1.3 MPi 50kW
EX: Škoda Felícia 1.3 MPi 50kW
Čau, tohle je samo domo, jen carbon folie..dal jsem to tam proto, že auto je dovoz z Itálie (víme, jak umí řídit
) a nárazník byl prasknutý a celkově je hodně dodrbaný. Zatím jsem jiný nárazník neřešil tak jsem to zakryl aspoň tak.
tady jsou nějaké odkazy na nějaké lišty, jen je otázka jestli ti zakryjí to co chceš ..
http://aukro.cz/ochranna-lista-naraznik ... 37171.html
http://aukro.cz/nerezova-lista-zadniho- ... 39175.html
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
tady jsou nějaké odkazy na nějaké lišty, jen je otázka jestli ti zakryjí to co chceš ..
http://aukro.cz/ochranna-lista-naraznik ... 37171.html
http://aukro.cz/nerezova-lista-zadniho- ... 39175.html
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Dneska jsem pořídil konečně lepší žárovky ..příští pátek renovace světel .. snad už nebudu jezdit jen po paměti ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Dneska přeleštěno..není to na 100%, nějaké škrábance zůstaly a možná je plast zašlý i zevnitř, ale je to pořád o mnoho lepší než předtím
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Tak dneska prošla Astra na STK úplně bez závad, paráda ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Za dva roky co mám astru jsme najezdili 23200 km bez nehod a bez poruch ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Taky jsme dostali pěkné přesné koberečky, jen na fotce z mobilu to tak nevynikne
Minulý týden se dělaly nové přední brzdy zn. TRW, tak teď je zajíždím, snad budou dobře brzdit, i když astra teda ostré brzdy nemá![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
Taky jsme dostali pěkné přesné koberečky, jen na fotce z mobilu to tak nevynikne
Minulý týden se dělaly nové přední brzdy zn. TRW, tak teď je zajíždím, snad budou dobře brzdit, i když astra teda ostré brzdy nemá
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Při normální jízdě ne ale počkej co se bude dít až na to pořádně šlápneš
já zablokoval všechna kola na suchém asfaltu při předjíždění autobusu, když vyjelo auto do protivky. Jasný.. ABS to zase povolilo ale víš jak to myslím.
PS. Hezké koberečky![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
PS. Hezké koberečky
Astra G X16XEL (1999)
Já na brzdy tak nedupu, zatím jsem pustil ABS tak na sněhu
ale asi jo, musí se na ně víc šlápnout.
Koberečky jsou fajn, ve skutečnosti ten nápis jde přečíst dobře, na fotce to splývá
Koberečky jsou fajn, ve skutečnosti ten nápis jde přečíst dobře, na fotce to splývá
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Já na to taky moc hrdý nejsem.. ale lekl jsem se jako kráva i když sme všichni jeli vesměs pomalu..
Ten nápis je dobře čitelný![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ten nápis je dobře čitelný
Astra G X16XEL (1999)
Re: Astra Caravan X14XE - Pepe
Přes víkend jsem se trochu hrál s led páskem, udělal jsem z toho osvětlení kufru a i hlavní lampičku v interiéru. Ten kufr ještě nemám 100% doladěný a mám to tam zatím nandané na zkoušku
ještě přemýšlím jestli dát pár centimetrů nějak šikovně pod nohy aspoň vepředu, nebo do přihrádky u spolujezdce. Ne, že bych chtěl mít podsvícené všechno, ale jen tak s mírou ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______