Erikova Astricka 2.0 DTI
Re: Erikov Caravan Bertone 2.0 DTI
no hej nieje to drahe , kupim 0,5 kg radsej viac ako menej
Opel Astra G caravan 2.0 DTI
- Reklama
konecne pridavam neake fotky z upravy masky , nieje este hotova ale zajtra by som ju chcel uz dokoncit
a pouzil som takyto tmel na plasty ktory mi odporucili v predajni
a posledna fotky nic moc , mal som poruke len mobil ....
pekne pripomina mi opc..
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Dobře to vypadá mohl bys mi hodit návod jak si to míchal ten tmel...jak si to ředil tedy a jak si to tam vkládal jestli rukama nebo špachtlý
Teď máme Z18xe Mazlík
noo ku tmelu mas este aj taku malu flasticku v nej je to tvrdidlo a to je cervenej farby , proste som vybral stvrtku tmelu na to viecko a dal som stvrtku tvrdidla rozmiesal spachlou kym sa nevymiesalo tak ze nebolo vidno to cervene tvrdidlo a potom som uz len nanasal tvrdlo to asi neakych 15 - 20 minut no a potom len brusil a brusil
OOO ďakujem pekně Zítra jdu totiž taky kupovat ten tmel Přesně tuto značku a budu to konečně tu masku dělat
Teď máme Z18xe Mazlík
presni postup som robil aj ja i tak vypada jak tvoja som zvedavy kto ju bude mat krajsiu
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
chlapi a aku farbu na nu davate ?? ja som rozmyslal nad ciernou lesklou alebou modrou (farba auta) , neviem ktora by bola lepsia , samozrejme na to este priesvitny lak , myslim ze ta modra by bola lepsia ? no nie ? co vy na to ??