copak tymanli2 píše:no já tam mám nějaký z audi 80 a taky dobrý...
Miloshuf automaticky caravan - X16XEL - new str. 21
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja cekal kdo to tady placnepepca píše: ty jo,to je fakticky děsný,kvůli krásným rohožkám mu vyndají klidně i spojkový pedál,to jsou věci,aby ti ho taky vrátili.
spojkovy pedal uz bych nechtel ani za nic
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
bych nevěděl co s nohou,mně to stačilo u autobusu,párkrát jsem jel s automatem,stále jsem tam dupal nohou,pravačkou hledal před zastávkou,křižovatkou řadičku,hrůza,pak jsem vlezl do osobáku po šichtě a zase jsem na spojku zapomínal,jsem jel domů přes město trasu kterou jsem jezdil během pracovní doby autobusem s automatem,no děs,jako nic proti,ale já si raději řadím jak potřebuji,no.
Nevíte jestli se daj ty koberečky objednat přímo z webu Gumaren Zubří ? Případně odkud. Já našel tady tohle...
http://opel.autodoplnky.cz/opel-astra-g ... i-s1113163
ale obrázek nesedí s tím co má vyfoceno milosh
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
CUBErt píše:Nevíte jestli se daj ty koberečky objednat přímo z webu Gumaren Zubří ? Případně odkud. Já našel tady tohle...
tam maj podle me nakej 1 ilustrativni.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak uz je mas?CUBErt píše:Tak já si je tam asi objednám, doufám že ten obrázek je ilustrativní, chci takový hezký jako ty víš
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to ja mu napsal o dalnicni znamkuCUBErt píše:No já jako o ničem nevím, ale možná mi je přinese ježíšek...
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
protoze nejsem Manli, abych sem denne daval 1 foto aniz bych mel nejakou zmenu na aute krome pozadi fotky pridavam foto az ted, pac od doby kdy jsem auto fotil naposledy nic moc zmeny nenastaly
Bylo to foceny uz k veceru, proto je tam ten sum, no je cas na lepsi fotak
Bylo to foceny uz k veceru, proto je tam ten sum, no je cas na lepsi fotak
- Zdeněk Lbc