pepikova ducmila (astra g caravan 2.0 DTI)

Odpovědět
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe » 12 říj 2008, 19:09

kola chválím jsou hodně luxusní ... 8)

Reklama

pepik
Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D

Příspěvek od pepik » 12 říj 2008, 20:55

diky diky ale na fotkach toje uplne jiny nez doopravdy kdyz sem je kupoval tak sem vahal jestli joo nebo nee a rysknul sem to a ted max. se mi libjej kdyz sou kola rovne tak malinko vykukujou ven ale decetne max. tak 1cm :) prez zimu usetremim naky dalsi šušníky a pak koupim sport. podvozek aby si to sedlo :) :lol: :) :) :D :D
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa :D ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )

OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru :) + 2x garfild za oknem :D

Skuti

Příspěvek od Skuti » 12 říj 2008, 20:56

pepik píše:diky diky :oops:
2 skuti- jojo to sem delal sam no v podstate vsechno sem na to delal sam :wink: :) :) :) :lol:
Jestli bych tě mohl požádat o radu, jak a jakou barvou si to stříkal? Myslím název barvy? Díky :wink:
Obrázek
  • Systémy oplocení, brány, branky, vrata - BETAFENCE

pepik
Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D

Příspěvek od pepik » 12 říj 2008, 21:08

muuuzes :D :D :D

takze sundal, odmastil a neco co bylo drsnejsi nee hladky tak prebrousil do hladka pak odmastit a striknout zakladem a tech vrstev sem dal tak 2 pak sem to striknul barvou to max. 2 vrstvy jak je to metla tak cim vic barev tak pak je to vic tmavsi a pak lak tech vrstev laku bylo ponekud vic cim vic tim lip :D
zakladovka to je naky obicejna psali tam ze je to vhodny i na plasty tak sem ji vzal a barva to je kaštanova metaliza a lak to uz nevim jakej to byl ale nakej obic ve spreji :D
jinak nezapomen to vsechno poradne odmastit
treba ty krytky na baterce uz sou tak 2krat strikani sem to spatne omastil a pak malinko decetne ohnul a uz to ruplo (ten lak) a zacal sme loupat lepsi je na to uz nesahat :D :)
jinak kdyby te jeste neco zajimalo urco napis :) :D
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa :D ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )

OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru :) + 2x garfild za oknem :D

Skuti

Příspěvek od Skuti » 12 říj 2008, 21:13

Tak to bylo myslím dostatečně vyčerpávající :D Díky moc, ale časem na nějakou otázečku ještě příjdu, ale tak to bych možná napsal přes SZ ať to tu nějak extrémně nezahlcuju a nedělám OT :wink:
Obrázek

pepik

Příspěvek od pepik » 12 říj 2008, 21:24

vuuuuubec neni zac sem rad ze muzu poradit a pomoc

Skuti

Příspěvek od Skuti » 13 říj 2008, 19:30

Tak to mooc díky, vážím si toho, když něco nebudu vědět obrátím se na tebe :wink: 8)
Obrázek

pepik

Příspěvek od pepik » 17 říj 2008, 16:59

a tady naky foto jak lezou ven ze strany :) :lol: :D :D :D

ObrázekObrázek ObrázekObrázek

foto los mobilos :cry:

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 17 říj 2008, 18:36

Noo.. good... co to máš za pneu ?
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

pepik

Příspěvek od pepik » 17 říj 2008, 19:23

Frydex píše:Noo.. good... co to máš za pneu ?
diky pneu tam je 215/40/17 znacku si uz nak nepamatuju ale neni to dunlop mišelín atd.... :(
George_GTR píše:Moc hezkej kombík s ještě hezčími kolami,.....good výběr 8)
Přihoď jsem i nějaké foto interiéru na zkouknutí :wink: Chci se zeptat,jak nízko chceš jít s budoucím podvozkem,máš už nějakou představu?Za pár měsíců to taky budu řešit a všechny poznatky se budou hodit :D
diky diky

interier je puvodni zadny zmeny tam nejsou az na jine radio :D ale zmeny tam take casem budou :lol:

jinak stim podvozkem abych rekl pravdu taky vaham chtel sem co nejvic klidne i o 6cm dolu ale vhledem na českejch silnici to neni dobrej napad tak ted vaham jestli jit dolu o 3 nebo 4cm ale spis otech 4cm nekdo tady psal max.35mm = koupim si celej podvozek tlumice +pera od JOMu sou levny a prej sou dobry co je minus ze je pevnej :(

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 17 říj 2008, 20:04

Tak když se na to koukneš tak dej vědět.. docela mě to zajímá...
Mimochodem, koukal jsem na tvého Simáka.... taky hračička koukám.. 8)
Moje Astrina 1,7DTi
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ » 18 říj 2008, 01:03

Řek bych, že tam máš BF Goodrich, ale jistej si nejsem :lol:

Já se ti v pondělí podivám :lol:

Jinak ty kola jí fakt slušej, jen už bys moh nandat ty lišty na dveře :lol:
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A

pepik

Příspěvek od pepik » 18 říj 2008, 09:07

Frydex píše:Tak když se na to koukneš tak dej vědět.. docela mě to zajímá...
Mimochodem, koukal jsem na tvého Simáka.... taky hračička koukám.. 8)
podvozek uz bych mel vybranej a to asi tenhle http://www.tuningshop.cz/sportovni-podv ... aravan.htm
jeste uvidim ted sem tady na foru cetl ze podvozek za tyhle penize bude nakou aušus :( sem jeste student a podvozek za 20litru si nemuzu dovolit :cry: :cry: :cry: :cry: teda zatim :lol:

diky za simsna bylo stim opravdu hoodne prace :wink:

Honz@ píše:Řek bych, že tam máš BF Goodrich, ale jistej si nejsem :lol:
Já se ti v pondělí podivám :lol:
Jinak ty kola jí fakt slušej, jen už bys moh nandat ty lišty na dveře :lol:

BF Goodrich?? nevim cotoje :cry: :oops: :cry: vpondeli nee az v utery :lol: a ta lista uz tam zase je sice v hroznym stavu ale je :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 18 říj 2008, 09:39

Ja bych zas řekl, že to je Nankang :wink:
Moje Astrina 1,7DTi

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 18 říj 2008, 09:43

No.. nezná.. ja mam zimáky od BFka :)
Moje Astrina 1,7DTi

Odpovědět