Miloshuf automaticky caravan - X16XEL - new str. 21
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Miloshuf automaticky caravan - X16XEL - new str. 21
Ja na to mam lidi Ale kam dosahnu tak meju samodomo jen s wapkou to je lepsi kdyz to dela profik
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak sice caravan1 zustava doma ale mam druhej kocar do rodiny (konecne uz nemusim jezdit busem kdyz ma gecko zena, kdyz vozi dite do skolky tak ma samozrejme prednost )
OPEL ASTRA H by Milosh
I kdyz jsem nikdy nechtel stribrnou tak vybava a stav auta byl rozhodujici (cena samozrejme taky).
OPEL ASTRA H by Milosh
I kdyz jsem nikdy nechtel stribrnou tak vybava a stav auta byl rozhodujici (cena samozrejme taky).
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh máš ju krásnu, presne tak si predstavujem moje rodinné háčko
Jedine čo by som ja pozmenil, by bolo to že by som dal dole tie zachytávače nečistôt
Jedine čo by som ja pozmenil, by bolo to že by som dal dole tie zachytávače nečistôt
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no ty pudou co nejdriv sileny s nima
aaa milda se pochlapil tak at slouží moc pěkná i vybavená
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
diky diky, dnes 2 auta v rodine to je skoro povinnost
Mildo, čumim jak umim!
Návštěvu fóra poslední 2 měsíce flákám že to víc flákat nejde... a když sem ted kouknu... to jsou veci
NADHERA! GRATULACE! Tak hodne spokojenych kilometru
Návštěvu fóra poslední 2 měsíce flákám že to víc flákat nejde... a když sem ted kouknu... to jsou veci
NADHERA! GRATULACE! Tak hodne spokojenych kilometru
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jirko dik, v patek jsem jeste nejaky "detaily" dodelaval na Hacku tak pokud te to zajima klik na odkaz v podpisu
Jinak gecko taky dostalo nejake "darky" k blizicimu se vyroci 4 let co ji mame doma, uz ma najeto 120t takze se delaly rozvody,svicky,olej v automatu, nove predni tlumice (ty uz byly fakt potreba), ale hlavne mam asi nej radost z montaze modulu pro automaticke rozsviceni svetel po nastartovani, uz jsem ho mel doma delsi dobu, zena rikala ze to nepotrebuje ale jak je rada ze ted na ty svetla nemusi myslet i kdyz rano a vecer kdy je jeste sero to chce otocit spinacem svetel protoze ten modul je udelany tak aby nesvitila pristrojovka a podsviceni spz. To Hacko to ma udelany lip ale taky to je trosku novejsi model no.
Za montaz "vseho" patri dik Dennymu a cele jeho parte
Jinak gecko taky dostalo nejake "darky" k blizicimu se vyroci 4 let co ji mame doma, uz ma najeto 120t takze se delaly rozvody,svicky,olej v automatu, nove predni tlumice (ty uz byly fakt potreba), ale hlavne mam asi nej radost z montaze modulu pro automaticke rozsviceni svetel po nastartovani, uz jsem ho mel doma delsi dobu, zena rikala ze to nepotrebuje ale jak je rada ze ted na ty svetla nemusi myslet i kdyz rano a vecer kdy je jeste sero to chce otocit spinacem svetel protoze ten modul je udelany tak aby nesvitila pristrojovka a podsviceni spz. To Hacko to ma udelany lip ale taky to je trosku novejsi model no.
Za montaz "vseho" patri dik Dennymu a cele jeho parte
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak po pul roce jezdeni se zaslepenym egr musim napsat ze ok, je mi ale divny ze kdyz bylo cca +10C tak po 15km jizde se rozsvitila kontrolka motoru ale ted jak byla zima a teploty max do +5C tak na displeji nic nesviti
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Uvazujeme pomalu o koupi zafiry pro manzelku, proto by gecko bylo pravdepodobne na prodej, za kolik se ted da podobne auto prodat? Vse bych tam nechal jak je, tempomat, pc, opc lampy, opc volant, parkovaci asistent, radio s BT atd, vse popsano na 1 strane, Vuz ma nyni najeto 129000km, je po vymenene oleje, filtru a svicek.
Pokud by nekoho zajimala spotreba pak mimo mesto 6-6,5L, mesto 9-10L, prumer ma nyni zena 8,2L.
Aktualni fotky jsou na predchozi strane.
Pokud by nekoho zajimala spotreba pak mimo mesto 6-6,5L, mesto 9-10L, prumer ma nyni zena 8,2L.
Aktualni fotky jsou na predchozi strane.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je sice pěkná, ale max. 50 tisíc, horko těžko
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes zvysil hodnotu vozu, mam nove termoreflexni (modre) celni sklo
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Boha, ale ho mas nablyskane.. Jak nove
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999