Jirka B - Opel Astra Caravan 1.7 DTI Enjoy (Y17DT)
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jirko vitej opet v "mem" klubu Z nexie to je dobrej prechod vid?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dekuji Dobrej prechod? Chrochtam blahem To svezeni je nadhera (Uz mam od stredy najeto asi 500km)!milosh píše:Jirko vitej opet v "mem" klubu Z nexie to je dobrej prechod vid?
A co se mi libi: Bral jsem plnou a najel zatim cca 260 km a jeste neubyla ani ctvrtka nadrze (jak jen to zmerim tak to pujde do tematu "spotreba").
Vsem hezky den,
Moje lasky
Pozde ale prece pridavam obrazek z konce cervna mojich lasek
P.S. Nokia drzak je pryc, nokia handsfree ma bluetooth a ono se spoji s mojim SonyEricssonem jak nic, to koukam
P.S. Nokia drzak je pryc, nokia handsfree ma bluetooth a ono se spoji s mojim SonyEricssonem jak nic, to koukam
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdotoje?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje lasky
Najdi 2 rozdily Rekl bych ze obe krasky vypadaji lipJirka B píše:Pozde ale prece pridavam obrazek z konce cervna mojich lasek