Zovkas Opel Astra Z16XE Caravan NEW 8.strUkazka novýho mazla
- Zdeněk Lbc
- Reklama
- Princ William
kde si sehnal ten vyfuk?Asi jsem se uz ptal ale opakovani matka moudrosti dik
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
Chlapi mám jednu otázku...
Načo je dobré tunovať auto? Doplnky do interiéru, výfuk, disky... ? tak v 20 rokoch by som to možno chápal. Teraz som trošku vytriezvel 33 a tie prachy by som radšej dal za lepšie auto - buď nové, alebo lepšie jazdené - lepší motor, prípadne menej km, lepší stav...
Ale nič proti - vyzerá to super. Ja však radšej sériové, nenápadné dobré autíčko = Astra G .
PS: Toto by som asi poradil synovi, ak by romýšľal o tuningu. Ale zatiaľ na to nemyslí - má 15 mesiacov
Načo je dobré tunovať auto? Doplnky do interiéru, výfuk, disky... ? tak v 20 rokoch by som to možno chápal. Teraz som trošku vytriezvel 33 a tie prachy by som radšej dal za lepšie auto - buď nové, alebo lepšie jazdené - lepší motor, prípadne menej km, lepší stav...
Ale nič proti - vyzerá to super. Ja však radšej sériové, nenápadné dobré autíčko = Astra G .
PS: Toto by som asi poradil synovi, ak by romýšľal o tuningu. Ale zatiaľ na to nemyslí - má 15 mesiacov
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
-
- Kontaktovat uživatele:
tak už mám taky asi 14 dní tu Sonku GT710 a je suprová. Hlavně se mi líbí jak si můžeš nastavit ten panel do různých poloh... taková blbost a potěší.. Hraje suprově.zovkas píše:jo je to tohle radio nemam co mu vytknout je paradni...jediny co ze za slunicka na tom display neni nic videt, ale to neni moc dulezity...
Jinak světla chválím, jsou hezké. A jak svítí ? poznáváš rozdíl ? někdo na ně nadává...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Jj.. v noci jak nestlumíš jas, tak bije do očí... mohlo se to měnit s těma tlačítkama... ale víš jak. Všecko má mouchu..
Moje Astrina 1,7DTi
Zovkas tie svetla su super..Tiez sa na AE chystam.Inac si ma potesil ze mas 18rokov..Ja som myslel ze som najmladsi..Mam 20 takze niesom:-)
do ostravy na zraz prides??Ci budeme viacery mladici:-)
do ostravy na zraz prides??Ci budeme viacery mladici:-)
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni