Re: MircOva Astra Caravan 1.4 16v LPG - VIDEO (pomoc)
Re: MircOva Astra Caravan 1.4 16v LPG
Sedačky majú zatiaľ čas, ale je pravda, že sa na nich sedí zle
To rosenie okien ma už pekne sere, fakt to rozoberiem a musím to dať dokopy, lebo nevidím nič
Inak voláky dobrák mi nacúval do zadného nárazníku, praskol asi na 15-20cm a od predchádzajúceho majiteľa tam je tiež pekné prasklina, dá sa to voláko doma opraviť?
Tie čiary, to sú praskliny a zakrúžkované je opadaná farba ....
Inak dneska som vymenil vpredu parkovačky, dal som tam 9SMD biele LEDky a do kufra som dal 2W LEDku, ale niesom stým spokojný, asi nalepím voláky 30cm biely pásik aj do kufra, len rozmýšlam kadiaľ prejsť káblom od origo svetla.
Inak auto som aj umyl ale na druhý deň vyzeralo tak isto
To rosenie okien ma už pekne sere, fakt to rozoberiem a musím to dať dokopy, lebo nevidím nič
Inak voláky dobrák mi nacúval do zadného nárazníku, praskol asi na 15-20cm a od predchádzajúceho majiteľa tam je tiež pekné prasklina, dá sa to voláko doma opraviť?
Tie čiary, to sú praskliny a zakrúžkované je opadaná farba ....
Inak dneska som vymenil vpredu parkovačky, dal som tam 9SMD biele LEDky a do kufra som dal 2W LEDku, ale niesom stým spokojný, asi nalepím voláky 30cm biely pásik aj do kufra, len rozmýšlam kadiaľ prejsť káblom od origo svetla.
Inak auto som aj umyl ale na druhý deň vyzeralo tak isto
Naposledy upravil(a) mirci10 dne 01 dub 2014, 17:31, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra Caravan 1.4 16v 66kW Edition 2000
EX: Škoda Felícia 1.3 MPi 50kW
- Reklama
- DJTommek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MircOva Astra Caravan 1.4 16v
To zamlžení mívám jen chvilku, než se auto vzpamatuje (max pár minut po nastartování). Kdysi se mi to mlžilo neustále, ale taky jsem měl problém s tou vnitřní cirkulací, návod je zde
Jinak fotky vypadají dost hezky Vypadá až děsivě
Jinak fotky vypadají dost hezky Vypadá až děsivě
Naposledy upravil(a) DJTommek dne 09 kvě 2014, 02:02, celkem upraveno 1 x.
Dneska som dorobil červené podsvietenie ovládania elek. okien a opravil som LED denné svietenie (fotku nemám) a na Vianoce som dostal ALPINE autorádio
Tak a dnes som sa rozlúčil s mojou Feldou išla do sveta
Tak som sa trošku hral
koupil jsem si opela
nebyl jsem spokojen docela
pustil jsem se do díla
mysl se mi ztlumila
dal jsem fotku do vlákna
ty vole já mám volkswágna
nebyl jsem spokojen docela
pustil jsem se do díla
mysl se mi ztlumila
dal jsem fotku do vlákna
ty vole já mám volkswágna
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Pekne.. ako si poriesil podsvietenie tych spodnych symbolov vo vypinaci svetiel?
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Manli pekná básnička, ale VW z toho fakt nerobím, ja tú značku nemusím
Langdon, no ja som dal pod ten svetlovod čo tam je 10mm modrú LEDku a výsledok vidíš na fotke na živo to celé svieti pekne, len foťák to necvakol zrovna najlepšie, LEDky sa vždy zle fotia...ešte sa chystám na panel kúrenia, lebo tam dal chlapik predomnou modrú ledku a večer tam nevidím nič, všetko robím len po pamäti
Ale chcel by som to asi takto, lenže ako to dosiahnuť
Langdon, no ja som dal pod ten svetlovod čo tam je 10mm modrú LEDku a výsledok vidíš na fotke na živo to celé svieti pekne, len foťák to necvakol zrovna najlepšie, LEDky sa vždy zle fotia...ešte sa chystám na panel kúrenia, lebo tam dal chlapik predomnou modrú ledku a večer tam nevidím nič, všetko robím len po pamäti
Ale chcel by som to asi takto, lenže ako to dosiahnuť
Fotka interiéru
Na tachometri boli 6-ky
Vo štvrtok bol bum
Hmlovku som vybral preč a už je objednaná nová...keď bude vonku teplejšie musím nárazník trošku polepiť, lebo je kde tu prasknutý......
Na tachometri boli 6-ky
Vo štvrtok bol bum
Hmlovku som vybral preč a už je objednaná nová...keď bude vonku teplejšie musím nárazník trošku polepiť, lebo je kde tu prasknutý......
Tak sem zas niečo napíšem
Masku som dal do čierneho lesku
a dnes som striekal plasty na späťákoch ... ešte musím streknúť tie okolo samotného zrkadla
Masku som dal do čierneho lesku
a dnes som striekal plasty na späťákoch ... ešte musím streknúť tie okolo samotného zrkadla
ty denní světla vypadají strašně,máš je moc blízko sebe a jsou moc světlé,možná byt na nich trochu zatm. spreje tak by tak neřvaly.
5dv Z14XE(?kW,?Nm)bílý lak+černé dopln'ky+sport sedačky komplet nastavitelné+EGRoff+odhlučnění vozu+panel navigace samo-domo+OPCpředek+dvětrání kapoty+15''ZIMNI BLIZZAK-XENONY depo+OSTŘIK
Re: MircOva Astra Caravan 1.4 16v - HELP?
Tak po dlhej dobe trošku UPDATE
Opravoval sa predný nárazník, zadný nárazník...hmlovky išli do žltej fólie a ešte voláky stickerbomb...kritiku prijímam Najazdené máme už cez 170.000km, ale mám problém, že sa mi stráca voda a že to žerie asi aj olej, občas preblikne kontrolka oleja, tá kontrolka zvikne dosť často prebliknúť keď dám za jazdy Neutrál alebo keď idem z kopca rýchlejšie po zákrutách...olej musím zajtra pozrieť.
_____
Opravoval sa predný nárazník, zadný nárazník...hmlovky išli do žltej fólie a ešte voláky stickerbomb...kritiku prijímam Najazdené máme už cez 170.000km, ale mám problém, že sa mi stráca voda a že to žerie asi aj olej, občas preblikne kontrolka oleja, tá kontrolka zvikne dosť často prebliknúť keď dám za jazdy Neutrál alebo keď idem z kopca rýchlejšie po zákrutách...olej musím zajtra pozrieť.
_____
Re: MircOva Astra Caravan 1.4 16v LPG - HELP?
Dlho som tu nič nepridal...tak menší UPdate
A stále pretrvávajú problémy s autom...
A stále pretrvávajú problémy s autom...
-
...ten deklik na motoru sa mi celkom ľubi naproti tomu polep predneho narazniku a to Tesco led denne svietenie radšej nebudem komentovať, skôr sa by to hodilo na nejaky UP alebo niečo take male tinežerske, ved vieš ako som to myslel, každe auto ma svoj styl a k tejto astre sa to viacmenej nehodi, naproti tomu možno na stiebornom 3-dvierku z patričnymi kolieskami by to nemuselo vizerať zlé
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
...mozna to auto ma najeto vic nez myslis...proto zlobi
1.7dti