Miloshuf automaticky caravan - X16XEL - new str. 21
Myslíš že ma naozaj toľko málo kilometrov najazdených? Ma to predsa len 8 rokov a 68.000 km sa mi zdá málo. Ale možno to mal nejaký dedko čo jazdil sem-tam. A ak to nieje tajomstvo, koľko stála tvoja astrička? Moja na česke okolo 170.000 a kúpil som ju v bazáre na Slovensku.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Znamej co mi delal rozvody rikal ze auto opravdu vypada na to kolik ma najeto, precejen to je automat a benal, tak ty se tolik nehonej co dyzly ktery zerou nadrz na 1000km
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
já tehdy u mého autí měl též obavy,měla i servisku,kupoval jsem jí vlastně přesně před rokem,r.v.11/98, modelová řada 99,do provozu až 7/99 no a když jsem jí kupoval byla přivezená krátce po posledním servisu z německa,lehce tuklá,tak měla naběháno pouze 44 000 km,taky těžko k uvěření,nyní mám najeto 53 000 km, ten majitel Helmut,kolikrát podle servisky ani nenajel ty kilometry když šel na další servis,prostě se občas vážně narazí na autí které moc nejezdilo.
nic
cau jak jsi spokojen s tim automatem ? kolik to ma otacek pri 90 a 130 ?
ja ted premyslim jestli nekoupit toto. automat bych bral, ale nemam s nim v astre zkusenosti
ZDE ODKAZ - BYL MOC DLOUHY, TAK KLIKEJTE ZDE
ja ted premyslim jestli nekoupit toto. automat bych bral, ale nemam s nim v astre zkusenosti
ZDE ODKAZ - BYL MOC DLOUHY, TAK KLIKEJTE ZDE
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
2 Blixoa: pane, spokojeny jsem moc, samozrejme pokud bych predtim mel nakej jinej kocar, budu srovnavat s nim, ale mel sem nexii, takze pokrok poradny, at se zpracovani tyce, hluku uvnitr vozu, elektriky, klima, co vse mi v nexii chybelo ted mam, auto je skoro stejne dlouhy, jen jakoby nafouknuty a dam tam veci habakuk, ale taky mas zatim kombi tak vic jak na tom je vid ? co se tyce prevodovky, chce to si chvili zvyknout, ze to je takove mirne pomalejsi treba pri predjizdeni, neni to auto na zavodeni kdyz mas automat, spotreba tak litr navic ve meste proti klasicky prevodovce u 1.6, ale ten komfort, to je k nezaplaceni Jak rikam, az zacne konecne poradne jezdit i manzelka, budu uz maximalne spokojeny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To Blixoa: No koukal jsem na ni a zarazily mě kilometry.... pokud jsem dobře pochopil, tak je tam 13900 km, že? A to se mi zdá na 2002 trochu málo, tedy pokud to neměl někdo před tím jako auto do rodiny a jezdil s tim obcas na nakupy a za pribuznyma treba....
A nebo je taky možné, že je to špatně napsané a může tam být pak 139000 km....
Ale tím tě od ní nechci odrazovat...
A nebo je taky možné, že je to špatně napsané a může tam být pak 139000 km....
Ale tím tě od ní nechci odrazovat...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja nevim ze se vsichni divite kdyz ma auto najeto tak malo, kolega ma corsu B kupovana new v 97 a najeto ma asi 80tisic, takze zadna krec, celorocni jezdeni par km denne do prace + v lete dovca a je to, nemusi mit kazdej pekac 8 let starej 200litru najeto ne?
Jo jasný... já jsem to nechtěl říkat jako narážku, jen že málo kdy vidím na autě 13900, tak proto jsem se divil....( třeba takových 30 000milosh píše:ja nevim ze se vsichni divite kdyz ma auto najeto tak malo, kolega ma corsu B kupovana new v 97 a najeto ma asi 80tisic, takze zadna krec, celorocni jezdeni par km denne do prace + v lete dovca a je to, nemusi mit kazdej pekac 8 let starej 200litru najeto ne?
bych už hned přehlédl ).Ale taky jsem nezapoměl naspat, že to ten majitel mohl mít jak říkáš na lehké poježdění....
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
to máte nebouraný po jednoum dědovi kterej to měl to auto aby mohl jezdit jednou tejdně za babičkou na hřbitovSyncMaster píše: Jo jasný... já jsem to nechtěl říkat jako narážku, jen že málo kdy vidím na autě 13900, tak proto jsem se divil....( třeba takových 30 000
bych už hned přehlédl ).Ale taky jsem nezapoměl naspat, že to ten majitel mohl mít jak říkáš na lehké poježdění....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
nic
tyhle automaty si tam opravdu obcas kupuji duchodci. je tam treba i civic v automatu po duchodic z roku 1999 nejeto 17 tisic. bez servisky bych tu astru samo nevzal.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ale ne kazdej ma na dvorku misto pro autobus jako druhy povoz, ze joYANEK píše: no já za rok najezdim tak 1000-1500 max po mě se auto vyplatí
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
vysoky, prece nemuzu mit 500 ne?Zigi píše:Moc pekny karavanek,takovy by se mi taky libil
Pekne plna nadrz,ale nemas "vysoke" volnobezne otacky pri volnobehu?
Re: nic
[quote="Blixoa"]
No ja mam pri 90 asi 2100 otáčok, ale mám diesel, takže sú menšie ako pri benzíne.
No ja mam pri 90 asi 2100 otáčok, ale mám diesel, takže sú menšie ako pri benzíne.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION