ty jo to je mazanyZdeněk Lbc píše:Jinak si můžeš všimnout, že mám tu fólii i na zadním nárazníku. Schoval jsem do ní parkovací čidla (ten pásek) a dolů jsem ji taky nalepil, nárazník vypadá jako vyříznutý.
nekdo ani nepozna ze by to tam nepatrilo
máš recht..., když si dá na auto někdo jelení parohy - může to bejt každýmu fuk... i když si taky někdy uštěpačnou poznámku neodpustím, když mi něco nejde vyloženě pod rypák.Princ William píše:je to dobrej napad pro nekoho tuzing ale co kazdymu se libi neco jineho
Ty jelení parohy jsem vezl minulý týden ze Slovenska a na hranicích jsem mohl prdelou cvakat dvacítku kulatinu jakej sem měl strach. Takže parohy nee. PštHappy píše:máš recht..., když si dá na auto někdo jelení parohy - může to bejt každýmu fuk... i když si taky někdy uštěpačnou poznámku neodpustím, když mi něco nejde vyloženě pod rypák.Princ William píše:je to dobrej napad pro nekoho tuzing ale co kazdymu se libi neco jineho
jo to bude )Zdenda-1.6 8V (55kw) píše:Ahoj piloti
Teda Happy,to Tvý červený auto vypadá fakt bombasticky s těma tmavýma sklama.Fakt je to hezký.Mám sice tmavě modrou ,ale na tý bude folie taky dost dobrá.Moc hezký
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |