Tak vzadu mám hotovo. Ale ve předu nevím kam vrtat. Udělal jsi díru i do kastle nebo jsi to jen přichytnul samořezným šroubem k nárazníku? Jinak na podložení té přední značky můžeš použít to co je vzadu. Stojí to v Oplu 70 Kč.Petr X14XE píše:Přesně tak,chci mit prdku vyhlazenou a ten stěrač je poslední věc co tam vadí.
Ještě nějaky světla by to chtělo dozadu,ale nejsou finance
Ted jsem akorat předělal tu předni SPZ je víš a vypada to líp
Low and Slow X16SZR
Re: Low and Slow X16SZR
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
- Reklama
- Petr X14XE
Přesně tak,2x samořezne šrouby vepředu postačili
Máš na mysli takovy ten filc bo co to je?To by bylo dobrý i za 70 kč.Ale Opel servis mam daleko,to by se mi pěkně prodražilo To bych tam dal radši pro jistotu oboustranou lepenku a byl by klid Uvidím co s tím ještě vyvedu
Máš na mysli takovy ten filc bo co to je?To by bylo dobrý i za 70 kč.Ale Opel servis mam daleko,to by se mi pěkně prodražilo To bych tam dal radši pro jistotu oboustranou lepenku a byl by klid Uvidím co s tím ještě vyvedu
Jj. Myslím tu pěnovku co je origo vzadu. Ten samořez jsi použil jak dlouhý? To ho máš stějně nakonec i v té kovové části ne? Při pohledu se mi totiž zdá, že na nárazník hned navazuje plech (výztuha).
- Petr X14XE
Použil jsem ty šroubky co už tam byli,nechtěli se mi dělat další díry.Vzadu tedy jsou asi 2cm dlouhy ale větši zavit(je to v plechu).Vředu asi taky 2cm dlouhy ale maj menši zavit.Drži to dobře,ale koupim asi tu oboustranou lepenku dopředu aspon pro jistotu
OK. Díky. Ja jen, že ty přední šrouby jsou hodně u sebe a vrtat díry do písmen nebo čísel je v rozporu s nějakou vyhlaškou. Takže je nutné je dát dál od sebe a tam už musíš vrtnout do nárazníku.
- Petr X14XE
Změna přednich pneu z 215/40/16Dunlop na 185/50/16Continental.Jsem spokojen pneu trochu natažena a líp se toči volentem
Dál jsem měnil spodni čep na rameni (vlevo) a když jsem to byl projet přesadil se mi volant(tak o jeden zub),takže na sbíhavost
Takže zase peníze,doufam že mi v servisu řeknou že mám ještě nějakej čep v háji
Dál jsem měnil spodni čep na rameni (vlevo) a když jsem to byl projet přesadil se mi volant(tak o jeden zub),takže na sbíhavost
Takže zase peníze,doufam že mi v servisu řeknou že mám ještě nějakej čep v háji
- Petr X14XE
zas něco noveho
Zadní světla z verze OPC,sundal jsem stěrač(raminko jsem byl nucen rozřiznout).Zatím jen samolepka Vauxhall,na poště mam zaslepku.Zitra si jdu pro ni a dám ji tam.Pak udělam lepší foto
Zadní světla z verze OPC,sundal jsem stěrač(raminko jsem byl nucen rozřiznout).Zatím jen samolepka Vauxhall,na poště mam zaslepku.Zitra si jdu pro ni a dám ji tam.Pak udělam lepší foto
- Petr X14XE
Akorat mě zarazilo,že blinkry maji rovnou patici.Samozřejmně že jsem oranžovou s rovnou patici neměl,tak jsem koupil ty chromovy(vypada to i líp než kdyby tam byla oranžova žarovka)
pekna prdelka stimy svetlami, bez sterace to vypada pekne
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
pekne by to bolo keby ten kufor bol originál a nie zaváraný ale je to fajn
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
- Petr X14XE
Zaslepke stěrače bude asi až po veekendu,ale zatím s vysledkem jsem spokojen
- Petr X14XE
Po dlouhé odmlce a také vykradeni Astřičky přidavam nějake foto co je noveho.
Středni panel a koženka s červenou niti Děkuji členum z Astra Clubu,brzdiče v barvě sloní kost
Záslepka stěrače už je také na svém mistě.
Nucenákoupě novych oken,zadni levé+plus folie.Naštěsti policie pachatele dopadla(Radio,Woofer,zesilovač a snad i nařadi se mi vratí).Tak uvidíme
Středni panel a koženka s červenou niti Děkuji členum z Astra Clubu,brzdiče v barvě sloní kost
Záslepka stěrače už je také na svém mistě.
Nucenákoupě novych oken,zadni levé+plus folie.Naštěsti policie pachatele dopadla(Radio,Woofer,zesilovač a snad i nařadi se mi vratí).Tak uvidíme
Jo, jo máš to pekné
- Petr X14XE
Díky diky
Akorat to radio mě štve,to ticho v autě je hrozny
Akorat to radio mě štve,to ticho v autě je hrozny
Týýjo , hezký to máš to moc ,ale tu krádež těch věcí nezávidím bych střílel takový lidi kur*a
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770