Miloshuf automaticky caravan - X16XEL - new str. 21
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zase by clovek nemel byt z tech policajtu tolik vyplaseny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja vam rikam ze ho mam, psal jsem to u prispevku jak jksem daval new foto ale do Rakouska se stejne nechystam
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak zase jsem o krok blize k vysnenym stylingovym upravam
Pojistovna mi dala k narozkam novy celni sklo s pruhem
Foceno z balkonu v 7.patre a navecer, takze kvalitka nic moc, ale videt ten pruh je
Pojistovna mi dala k narozkam novy celni sklo s pruhem
Foceno z balkonu v 7.patre a navecer, takze kvalitka nic moc, ale videt ten pruh je
- Zdeněk Lbc
Obávám se, že tohle platí pro vozy s čirým sklem a Astra je má už zatmavený z výroby, takže žádný folie tam být nesměj.maxim píše: bohuzel nemas pravdu
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Uvidime co mi reknou policajti az me zastavej, ty garagemajstri co mi folijky delali rikali ze to je maximalni povolena folie co fizlove toleruji, uvidime.
Plati nepsane pravidlo kdyz je pres bocni predni okno videt ridici do ksichtu tak to je ok
Plati nepsane pravidlo kdyz je pres bocni predni okno videt ridici do ksichtu tak to je ok
V Čechách jsou cajti myslím dost tolerantní, horší asi do Rakous, nebo Deutch.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Uvidime, do Rakouska neplanuji a nemecko snad nebude problem, kamos s Fabii (Johanik) Otasi mozna ho znas, jezdi do DE casto, folie cerny jak svin po celym aute a prej zadnej problem
Jj, hodně záleží, jak se zrovna vyspěj.... někde snad na fordforu jsem právě četl, že jim zrovna DE dělali problémy.
- Zdeněk Lbc
Jak už jsem psal asi před rokem, na STK bez připomínek, při silniční kontrole vloni v Praze, kde si mně vyhmát policajt dalekohledem, okamžitě začal studovat štítky na oknech s atestem. A že prý to nemaj rádi, když neviděj do auta. Atesty byly vpořádku, tak mi aspoň vytknul, že ty fólie nemám zapsaný v malým OTP. Což se ukázalo hned druhý den jako blbost, chtěl jsem si to tam nechat zapsat, koukali na mně, cože si to vymýšlím a nic mi tam samozřejmě nezapsali.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak kdyz ani pres ty tvy slaby nevidej do auta tak to sou slepi organiZdeněk Lbc píše:Jak už jsem psal asi před rokem, na STK bez připomínek, při silniční kontrole vloni v Praze, kde si mně vyhmát policajt dalekohledem, okamžitě začal studovat štítky na oknech s atestem. A že prý to nemaj rádi, když neviděj do auta. Atesty byly vpořádku, tak mi aspoň vytknul, že ty fólie nemám zapsaný v malým OTP. Což se ukázalo hned druhý den jako blbost, chtěl jsem si to tam nechat zapsat, koukali na mně, cože si to vymýšlím a nic mi tam samozřejmě nezapsali.
- Zdeněk Lbc