Náš Mazlik 1.8 16v
Re: Náš Mazlik 1.8 16v
No dopadlo to snad docela dobře mám vyčíslenou kalkulaci od pojišťovny na 28,7t,tak čekám až to dorazí na účet, do toho bych se měl vejít i s mým perfekcionismem, ale ty nervy co jsem měl s pojišťovnou to bych nikomu nepřál. Teď už jen sehnat rozumný vrata a nárazník a nechat to nalakovat. Jo a dneska jsem si udělal výlet do Zlína pro kožený interiér od pejee-ho takže až odevzdám diplomku tak to dám do auta a nahodím nějaký fotky.
Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort - MAZLIK
Opel Astra G 3dv. 1.6 16v Comfort
- Reklama
To věřím s pojišťovnama je to o nervy vždycky, nezávidím. Ale co závidím je ten interiér. Ten jsem tam taky chtěl mít, ale žena byla zásadně proti kůži. Na foto se samo těším. Tak ať to stojí co nejmíň
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
nahozeny nový sedačky, jen se mi stala nemilá věc se šroubem co držím pás na spolujezdcově sedačce, snažil jsem se sebevíc nestrhnout ten blbej torx nepovedlo se samo že jsem tu hlavu strhnul a musí se odvrtat, bohužel jsem neměl u auta elektriku abych to dal rovnou tak to bude muset týden vydržet takhle ale aspoň je vidět rozdíl před a po
k čemu je dobrá kůže bez vytápění/ chlazení, zlatá látka ....
ex Astra G X16XEL
vyhrivane jsou chlazeni..tak v aute za 500 000+ ? kazdopadne neznam auta stara cca 15 let s chlazenou kuzi
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
jo přesně souhlasím vyhřívaný jsou což mi přijde jako super věc a že nejsou větraný to jako problém nevidím, najezdil jsem docela dost kámošovou A8, v kůži bez větrání a nebyl problém, a stejně bych řek že to co je pod tou látkou není nějak extra propustný
Ja mam tiez kozene a vyhrievane.A som spokojny.A hlavne ked deti nieco rozleju,tak neni problem to dostat dole.
Pěkné! Rozdíl to je pořádný
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
pospa píše: nahozeny nový sedačky, jen se mi stala nemilá věc se šroubem co držím pás na spolujezdcově sedačce, snažil jsem se sebevíc nestrhnout ten blbej torx nepovedlo se samo že jsem tu hlavu strhnul a musí se odvrtat, bohužel jsem neměl u auta elektriku abych to dal rovnou tak to bude muset týden vydržet takhle ale aspoň je vidět rozdíl před a po
nojo to se musí zahřívat horkovzduškou byva to dost dotahle a zakaple lepidlem proti uvolnění,to samé samotné šrouby co drží sedačku....
5dv Z14XE(?kW,?Nm)bílý lak+černé dopln'ky+sport sedačky komplet nastavitelné+EGRoff+odhlučnění vozu+panel navigace samo-domo+OPCpředek+dvětrání kapoty+15''ZIMNI BLIZZAK-XENONY depo+OSTŘIK
Tak jsem konečně dodělal skoro všechno, co jsem chtěl dodělat, takže už je interiér komplet v kůži včetně tapeců, doděláno vyhřívání sedaček, zadní okna v elektrice, namontován tempomat, a jako bonus jsem dal volant z vectry a plasma budíky ale co hlavně po půl roce jsem opravil ten rozmlácený zadek a když jsem to dával do laku tak jsem vyměnil i přední který byl z dřívějška trochu pocuchaný. Ale ještě mě čeká dořešit tekoucí olej kolem filtru, nějak to poslední dobou začalo téct.
Chvílema jsem si říkal jestli se mi to povede vůbec dát zase dohromady
Máš to fakt moc hezké a jsi docela blázen s tím volantem a budíky co dál,OPC paket?
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
No paket by byl dobrej ale na to nejspíš nedojde, ale určitě budou nový přední světla ty co tam jsou jsem sice minulí rok rozleštil ale začínají se loupat paraboly tak půjdou vyměnit.
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
No pěkně jsis is vyhrál a máš to vymazlené, prostě pecka .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Ahoj Pospo,ty budiky a ten volant tomu dali smrnc jsem rad,ze jsou v dobrych rukou tak at slouzi !!!