Miro.design - sem na kolech- X16XEL 4dv.
-
- Kontaktovat uživatele:
Miro.design - sem na kolech- X16XEL 4dv.
tak takhle to ted vypada
a este zadek
a este zadek
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
dik za pochvalu sel sem do sedana ,protoze se tolik nevidi a ma libovej tvar ,hatchback mi pride moc useklej jen muj nazor nechci nikomu hanit hatchbagypealss píše:pekny pekny sedanek taky se mi libi vypada to jak neco mezi cope a vectrou proste pekny ale za budu bupovat trony az na podzim preotoze nejsou penazky
-
- Kontaktovat uživatele:
co mas stoho ja jsem studen a mam si okupila bouranyho CARAVANA o svodidla a jinac tomu ni nevylo spravilo se to jen kytem a novou metalizou a jsem prevelice spokojen akorat mati nevi jestli koupila to auto pro sebe nebo pro me jinac mam na popojizdecky skodarnu 130 ale chtel bych taky astricku moc se mi paci jak to jezdi a je to jen 1,6 16V 74 KW caravan SPORT rv.99 taky z italie dovezene po nejake babe nalitanych 74 000 km takze spokojenost nejvetsi a ten kombik je o 8 cm delsi nez skodarna a asi o 14 cm sirsi
kdo vi jestli .......
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
no jo na takovych koleskach se to pak jezdi samo a pak ze kola nedelej auto....pekna na to ze se mi sedany moc nelibi tak vypada opravdu dobre,...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
mooc pekny hliny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele: