Už ne Sedan z Liberce - Zdenek LBC- 4dv.
- Zdeněk Lbc
Re: Sedan z Liberce - Zdenek LBC- 4dv.
Tak, a je to tady. Časy se mění a názory také. Vždy jsem preferoval karosářskou verzi SEDAN. No a před dvěma týdny jsem sedany vyměnil za hatchback! Kdo mně zná, tak asi kouká! Situace se tak vyvrbila, tak nastala změna.
Rok výroby 2004, motor 1,6 i 16V (74kW/100k), verze CLUB, klima, dálk. centrál, el. př. oken a zrcátek, stavitelný volant a sedadlo. Ale jen 2 airbagy, bez PC. Proč došlo ke změně? O 4 roky mladší, najeto o 65 000 km méně, 45 200 km, 1.majitel, zakoupeno u mně, nebouráno a koupil jsem ho od stejného majitele jako tehdy SEDANA!! Je to made in germany.
Byla trochu zanedbaná, docela dost oděrek, odpudivá 14" zimní kola a hrozný poklice.
Co jsem změnil: př. maska, deka pod kapotou, kryt motoru, novou baterku, stěrače, středový panel palubky, loketka, fólie na okna, fólie na sloupky, modře natřený třmeny a bubny, kočárová linka, odstranění nápisů, výměna zadního dílu výfuku, držák brýlí, světla denního svícení, neony pod autem, nová registrační značka, el. dovírání oken, rádio. Dnes přezutí na letní pneu, rozleštění oděrek, komplet vyčištění.
Co mně ještě čeká: tempomat, PC a dál se uvidí.
Perlička na závěr: setkali jsme se v Praze s Yankem a Lubošem, ač mně a naší ASTRU znají dost dlouho, vůbec nezaregistrovali, že stojí vedle cizího auta a ještě v jiné barvě!!! To koukali!!!
Rok výroby 2004, motor 1,6 i 16V (74kW/100k), verze CLUB, klima, dálk. centrál, el. př. oken a zrcátek, stavitelný volant a sedadlo. Ale jen 2 airbagy, bez PC. Proč došlo ke změně? O 4 roky mladší, najeto o 65 000 km méně, 45 200 km, 1.majitel, zakoupeno u mně, nebouráno a koupil jsem ho od stejného majitele jako tehdy SEDANA!! Je to made in germany.
Byla trochu zanedbaná, docela dost oděrek, odpudivá 14" zimní kola a hrozný poklice.
Co jsem změnil: př. maska, deka pod kapotou, kryt motoru, novou baterku, stěrače, středový panel palubky, loketka, fólie na okna, fólie na sloupky, modře natřený třmeny a bubny, kočárová linka, odstranění nápisů, výměna zadního dílu výfuku, držák brýlí, světla denního svícení, neony pod autem, nová registrační značka, el. dovírání oken, rádio. Dnes přezutí na letní pneu, rozleštění oděrek, komplet vyčištění.
Co mně ještě čeká: tempomat, PC a dál se uvidí.
Perlička na závěr: setkali jsme se v Praze s Yankem a Lubošem, ač mně a naší ASTRU znají dost dlouho, vůbec nezaregistrovali, že stojí vedle cizího auta a ještě v jiné barvě!!! To koukali!!!
Naposledy upravil(a) Zdeněk Lbc dne 06 dub 2009, 07:20, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- Zdeněk Lbc
- Zdeněk Lbc
...a jedeme dál...
- Přílohy
Naposledy upravil(a) Zdeněk Lbc dne 06 dub 2009, 07:23, celkem upraveno 2 x.
- Zdeněk Lbc
... a ještě...
- Přílohy
Naposledy upravil(a) Zdeněk Lbc dne 06 dub 2009, 07:27, celkem upraveno 3 x.
- Zdeněk Lbc
- Zdeněk Lbc
...a ještě...
Naposledy upravil(a) Zdeněk Lbc dne 06 dub 2009, 07:29, celkem upraveno 1 x.
- Zdeněk Lbc
Waw no čumím teda, bych čekal že další v pořadí bude sedan H...jinak vypadá moc pěkně, je vidět že je někdo u zdroje:)
edit: ted jsem si eště všimnul že nemá na zadních sedadlech díru do kufru, to jsem eště neviděl (nebo nevšimnul)
edit: ted jsem si eště všimnul že nemá na zadních sedadlech díru do kufru, to jsem eště neviděl (nebo nevšimnul)
-
- Kontaktovat uživatele:
No Zdendo... čumím jak puk... je hezká, asi slušnej oddíl... Každopádně mi ten tvůj sedánek na těch srazech bude chybět, ikdyž se mi ta kar. varianta vůbec nelíbí Ale tvoje byla hezká...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jak pise frydex s tvrdym, sedan byl jedinecny, HB ve stribre je milion, kazdopadne si uz prepis nazev tematu sedan z LBC neni aktual
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nojo jen to napiš že sme voba uplně slepý
Ach jo ,zase nás ubylo
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
- Zdeněk Lbc
Nadpis bych přepsal, ale nevím jak. Miloshi, když jsi ho vytvořil, tak ho můžeš taky změnit. Dík.
Na těch prvních fotkách je vidět jak vypadala když jsem ji koupil, no a dál už je to jasný.....
Na těch prvních fotkách je vidět jak vypadala když jsem ji koupil, no a dál už je to jasný.....
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdendo a jaky chces nazev?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Zdeněk Lbc
Že by: Už ne Sedan z Liberce - Zdenek Lbc - 5dv. ? Ale jinak máš moji plnou důvěru.