Astřičky - 1.4/16V(r.v.99),1.6/16V(r.v.08)
Astřičky - 1.4/16V(r.v.99),1.6/16V(r.v.08)
Čaute, už nějakou chvíli koukám na váš web,no a dnes jsem si konečně udělal čas,přidat se do klubu .
Včera jsem nafotil pár fotek, tak to omrkněte , doufám že se budou líbit...
Vzhledem k velikosti fotek, jsem sem dal jenom 3, ostatní dodám
-----------------------------------------------------------------------------
Co sháním:
- nové(stříbrné zrcátko) na Gčko,levé
- nějaký super přípravek na lišty(černý), aby to z toho nestíkalo
Včera jsem nafotil pár fotek, tak to omrkněte , doufám že se budou líbit...
Vzhledem k velikosti fotek, jsem sem dal jenom 3, ostatní dodám
-----------------------------------------------------------------------------
Co sháním:
- nové(stříbrné zrcátko) na Gčko,levé
- nějaký super přípravek na lišty(černý), aby to z toho nestíkalo
- Reklama
Re: Astřičky - 1.4/16V(r.v.99),1.6/16V(r.v.08)
Obidve za 1
obe dve fakt hezky tak at slouzi a at najezdi co nejvic km bez oprav.
Díky,díky ...taky doufám, že budou sloužit co nejdýl. Kdybyste věděli o někom kdo prodává stříbrné zrcátko na oplika G, tak se mě prosím ozvěte..Díky
v pravem ramu dveri je kod barvy napis ho sem
to aso vis,neni stribrna jako stribrna myslim si ja..
obe pekne ,h chci taky pokud se ta moje uz nevrati
to aso vis,neni stribrna jako stribrna myslim si ja..
obe pekne ,h chci taky pokud se ta moje uz nevrati
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
to je jasna z147, zkus napsat clenovi bundeles
Díky moc, určitě to omrknu, ale myslim že to je ta, co říkal/a ála,radši se podívám...
Hčko je hodně prostorný a jezdí jak drak, doporučuji
Hčko je hodně prostorný a jezdí jak drak, doporučuji
-
- Kontaktovat uživatele:
super dalsi sedan/sedany v klubu
kazdej sedan je peknej, tak vitej
jo a to sou tvoje oba ty sedany? , jestli jo tak to ses stastnej clovek, oba sou good
kazdej sedan je peknej, tak vitej
jo a to sou tvoje oba ty sedany? , jestli jo tak to ses stastnej clovek, oba sou good
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
Tak jsem po dlouhé době opět zde a s více než velkými změnami.
Opel astra H už neni - Pár měsíců po koupi jsme zjistili rez u obou dvěří, tudíž jsme jeli do servisu kde jsme ho koupili, aby nám to vysvětlili.
Samozřejmě moc se k tomu neměli, nakonec z nich vypadlo to, že o tom věděli ale nezapsali do servisní knížky ! Po dlouhém rozčilování jsme se dokonce dostali i k fotkám, které byly naprosto otřesné , rez téměř všude...podotýkám že auto bylo 4 roky staré !
Při koupi nám samozřejmě tvrdili jak je auto v naprostém pořádku ...nebylo..nečekal bych, že při koupi auta přímo od oplu i se servisní knihou, že budu řešit takové problémy ...nicméně auto šlo pryč..
Hčko vystřídal Opel astra J - 1,4 Turbo Cosmo(hatchback) - letec
**Astra G dostala nové zrcátko
**Nový spray k nastříkání plastů, opravdu drží několik měsíců a vše je krásně černé !
Opel astra H už neni - Pár měsíců po koupi jsme zjistili rez u obou dvěří, tudíž jsme jeli do servisu kde jsme ho koupili, aby nám to vysvětlili.
Samozřejmě moc se k tomu neměli, nakonec z nich vypadlo to, že o tom věděli ale nezapsali do servisní knížky ! Po dlouhém rozčilování jsme se dokonce dostali i k fotkám, které byly naprosto otřesné , rez téměř všude...podotýkám že auto bylo 4 roky staré !
Při koupi nám samozřejmě tvrdili jak je auto v naprostém pořádku ...nebylo..nečekal bych, že při koupi auta přímo od oplu i se servisní knihou, že budu řešit takové problémy ...nicméně auto šlo pryč..
Hčko vystřídal Opel astra J - 1,4 Turbo Cosmo(hatchback) - letec
**Astra G dostala nové zrcátko
**Nový spray k nastříkání plastů, opravdu drží několik měsíců a vše je krásně černé !