jak by to asi myslelKalamityJane píše:
a co tím myslíš oplíčku s tím.... Mělo by tam být 14 a né 16.No výbava taky ujde,jak u auta,tak i u slečny
No po čase zjistíš,že naše forum není nijak špatné a že s případnými problémy,ikdyž těch určitě moc nebude ti poradí a pomůže většina našich členů.Musíme si pomáhat.Jo a změn se dá na autě udělat spousta.Však se ti protočí panenky až zjistiš,co se dá na auti pořídit a jaký je velký sortiment.No jestli máš obsah 1,4,tak tam musíš mít 14,leda že bys to už měla nějak upravené a nebylo to zapsané ve velkém technyčáku.KalamityJane píše:jééé děkuji za takovou uvítanou, to jsem sama nečekalaurčitě se setkáme na nějakém srazíku
a určitě mám opel a ne renault![]()
![]()
dotazů těch bude....a vidím že vy budete mít taky...
jináč se budu snažit na auti dělat přeměny sama...nebo jestli mi někdo pomůže...
a co tím myslíš oplíčku s tím.... Mělo by tam být 14 a né 16.No výbava taky ujde,jak u auta,tak i u slečny
Ventily ti nikdo snad neukrad,ale měla bys tam mít Z14ZE,jinak mi to nějak neštimuje.Jo a výbava ujde.Jestli tam máš begy,tak to jsi na tom líp než SkutiKalamityJane píše:jako 14V místo 16V?
Boskaj mi řiť.Oplíček píše:Jestli tam máš begy,tak to jsi na tom líp než Skuti![]()
nemohloOplíček píše:No a nebo Z14XE a nebo by to mohlo ještě být X14XE
měl na mysli totoKalamityJane píše:Ahoj, jsem tu nová .......- motor 1,4 16V (Z16ZE) ...........
Ale no tak.Hlavně že máš ten druhý klíč né.Beg už je druhá věc.Jen by mě zajímalo,jestli tam máš alespoň jeden a nebo tomu borcovi před tebou střelili oba?Podle mě jsou oba v pytli,ale však nový koupíš od Schumáka a další,jestli tam nebudou od LukassaSkuti píše:Boskaj mi řiť.Oplíček píše:Jestli tam máš begy,tak to jsi na tom líp než Skuti![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |