Valdova astřička- Z16XE 5dv.
Valdova astřička- Z16XE 5dv.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
Re: Valdova astřička
Tak to je mazec tohle auticko. Nadhera. Sklapla mi huba az na podlahu a jazyk odkracel smer odpadkovy kos.
Astra G Z18XE 1.8 16V Bertone Coupe, Xenon H7, OPC volant a maska a naraznik 737 777 191 SKYPE: jamokon
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
PRODAM
Díky Vojto...
Zdravím všechny Astráky a nejen je ).
Pro úplnost...upravený motor 1.6 16V, měřený výkon 93kw, xenony, snížení, alu 7x17" na pneu 215/45 a mnoho "decentních" úprav...určitě ale ještě něco časem příjde. Stále je co dělat, vždyť to všichni znáte.
Valda
Pro úplnost...upravený motor 1.6 16V, měřený výkon 93kw, xenony, snížení, alu 7x17" na pneu 215/45 a mnoho "decentních" úprav...určitě ale ještě něco časem příjde. Stále je co dělat, vždyť to všichni znáte.
Valda
Astra G - 1.6 16V 93 kw (127PS)
Re: Díky Vojto...
A pak zjistis ze te ty upravy staly vic nez to auto. Ale jo znam to. Taky ted jede veskerej tok hotovosti do auta. Ale musi se postupne aby si to clovek uzil. Ne nekam prijet a vsechno tam nabouchat. Pekne manualne a zapotit se u toho. Vysledek je pak daleko hrejivejsi na dusi.valda píše:Zdravím všechny Astráky a nejen je ).
Valda
Astra G Z18XE 1.8 16V Bertone Coupe, Xenon H7, OPC volant a maska a naraznik 737 777 191 SKYPE: jamokon
PRODAM
PRODAM
přesně tak, neni nad to se v tom celej víkend vrtatJamoko píše:A pak zjistis ze te ty upravy staly vic nez to auto. Ale jo znam to. Taky ted jede veskerej tok hotovosti do auta. Ale musi se postupne aby si to clovek uzil. Ne nekam prijet a vsechno tam nabouchat. Pekne manualne a zapotit se u toho. Vysledek je pak daleko hrejivejsi na dusi.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Mohl by prijet na sraz co? Neuvazujes o tom?
PRODAM
PRODAM
Pro pepcu...
Musím ti říct, že jsem měl s řadičkou už tolik prekérek, takže jsem rád, že je konečně na tom správném místě...pepca píše: zdravím,vážně mazec,jsem zcela němý,nemám slov,jen slintám,mnohem víc než náš pes,tohle je vážně kousek,nááádhernnáááá,jejda ta se mně líbí tiše zírám,závidím,mimochodem ta hlavice řadičky,to si sehnal kde,já něco takového hledám,jen nikdy nevyčtu,zda se to dá použít na opla
Jinak k věci, na netu většinou píšou, že je řadička na Opla, tzn. s pojistkou (tady není problém) a nebo, že je uni (jako tahle) a to už jí chce radši vidět a změřit si u ní, jestli se do ní vejde ten zvedací mechanismus. Protože kolikrát to na oko vypadá, že je to ok, ale skutek utek...
Další prekérka byla jí sundat. Myslel jsem, že rozbiju střechu, protože ta originální je od výroby festově nalisovaná. A potom už jen doporučím tu novou pořádně nalepit a ne jen utáhnout šroubkama, protože se časem povolí, tak jak se to stalo i mě. Takže změřit a lehce upravit (zaříznout) tu kůži uvnitř nové řadičky, nalepit jí a je to.
Re: Pro pepcu...
no to že to není sranda je jasný,horší je ten výběr,tady na internetu si těžko tu hlavici která se ti zamlouvá těžko prohlédneš,poměříš,proto se raději ptám těch co jí mají již na svém místě kde jí sehnali,jaká to je,případně objednávkové číslo,objednávat něco naslepo to raději nic,jinak koukám,že tě také berou doplnky v chromu,ta maska je je předělaná,nebo jsi jí tak koupil již komplet,ten předek se mně vážně líbí,ten nárazník je líbivej,hned bych to své lízátko něčím takovým nahradil,ale to jsou palety,musím pomalu,asi tak,no děkuji,budu věřit na náhodu,snad někde tu hlavici uvidím.valda píše:Musím ti říct, že jsem měl s řadičkou už tolik prekérek, takže jsem rád, že je konečně na tom správném místě...pepca píše: zdravím,vážně mazec,jsem zcela němý,nemám slov,jen slintám,mnohem víc než náš pes,tohle je vážně kousek,nááádhernnáááá,jejda ta se mně líbí tiše zírám,závidím,mimochodem ta hlavice řadičky,to si sehnal kde,já něco takového hledám,jen nikdy nevyčtu,zda se to dá použít na opla
Jinak k věci, na netu většinou píšou, že je řadička na Opla, tzn. s pojistkou (tady není problém) a nebo, že je uni (jako tahle) a to už jí chce radši vidět a změřit si u ní, jestli se do ní vejde ten zvedací mechanismus. Protože kolikrát to na oko vypadá, že je to ok, ale skutek utek...
Další prekérka byla jí sundat. Myslel jsem, že rozbiju střechu, protože ta originální je od výroby festově nalisovaná. A potom už jen doporučím tu novou pořádně nalepit a ne jen utáhnout šroubkama, protože se časem povolí, tak jak se to stalo i mě. Takže změřit a lehce upravit (zaříznout) tu kůži uvnitř nové řadičky, nalepit jí a je to.
- Zdeněk Lbc
Máš naprostou pravdu s tím postupným děláním si dobře. Do toho stavu, co vidíš na fotkách, mi to trvalo skoro 4roky, takže příjemné hraní...Jamoko píše:
A pak zjistis ze te ty upravy staly vic nez to auto. Ale jo znam to. Taky ted jede veskerej tok hotovosti do auta. Ale musi se postupne aby si to clovek uzil. Ne nekam prijet a vsechno tam nabouchat. Pekne manualne a zapotit se u toho. Vysledek je pak daleko hrejivejsi na dusi.
To umí každý jelítko, který má peníze, dát auto do firmy a nechat ho kompletně předělat. Ale postupně ho poskládat k obrazu svému je daleko lepší a záživnější. Člověk se potom ze všeho daleko víc těší.
Naposledy upravil(a) valda dne 06 čer 2006, 23:12, celkem upraveno 1 x.