Lukyho Astrina- X14XE 5dv.
Lukyho Astrina- X14XE 5dv.
Nejdriv jsem sem zadny fotky davat nechtel, pac tunningem nevladnu, ale co Astrine provedli tenhle tyden, to me teda nasralo.
Prvni fotka normal...
Tohle me ale dostalo. Nevim, kolik stoji znak Oplu, ale urcite min, nez by stala oprava tohohle.
A detail...
Prvni fotka normal...
Tohle me ale dostalo. Nevim, kolik stoji znak Oplu, ale urcite min, nez by stala oprava tohohle.
A detail...
--- Astra G '98 1.4 16V ---
- Reklama
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
jau jau tak to asi bolelo,hajzli mali to to nemohli brat z predni masky tam to jde lepe... jeste ze ja ho na zadecku astrulky uz nemam...to bych se asi taky zlobil...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
- Princ William
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja to na svy nexii vyresil tak ze jsem vsechny znacky dal pryc a do predni mrizky dal tahokov a je po prde*i
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
nez vauxhall radsi holden;)YANEK píše: až sundám muj klidně ti ho věnuju já tam chci znak wauxhaulu
za takovyhle ciny neni zadna urazka dost vystiznaLuky píše:co Astrine provedli tenhle tyden, to me teda nasralo
nam jednou objela jedna zenska auto klicem od zadku az po predni naraznik >a to byla pravnicka... <>jedna, si naci lidi doplnujou sebevedomi:/
Z22SE
No tak to je jeste horsi, tohle aspon neni na plech, tak to nezrezne.win píše:nez vauxhall radsi holden;)YANEK píše: až sundám muj klidně ti ho věnuju já tam chci znak wauxhaulu
za takovyhle ciny neni zadna urazka dost vystiznaLuky píše:co Astrine provedli tenhle tyden, to me teda nasralo
nam jednou objela jedna zenska auto klicem od zadku az po predni naraznik >a to byla pravnicka... <>jedna, si naci lidi doplnujou sebevedomi:/
Urcite znas tu hlasku z Pulp Fiction: "Tri roky to stoji v garazi, pak je to tri dny venku a nejakej impotentni srac se na to podepise".
Jinak vcera kdyz jsem jel z prace, tak se do me trefil jeden kravatak v Ochcavce. To je tejden jak noha Aspon ze dostanu nahradni auto, nez to opravej...
- Princ William
Moznost to je, ale me se ten znak moc nelibi. Navic, copak jsem nakej Anglan?jarda píše:to potesi
jinak mozna by bylo reseni dat tam ten znak wauxhallu protoze ten je skoro celej plnej a prekryl by ty hnusny skrabance.
Kdyz se to Yankovi libi, v pohode, proti gustu zadny disputat, ja bych si to na auto ale nedal.
Nezkouseli jste nekdo takovou tu tuzku s barvou? To se jen nanese a rozlesti?
já bych bejt tebou koupil tu tužku v opelu a pak bych nanes tu barvu na ten škrábanec a setřel to nějakou stěrkou aby ta barva zůstala jenom v tý rezje a neudělala se tam housenka barvy....Luky píše:Moznost to je, ale me se ten znak moc nelibi. Navic, copak jsem nakej Anglan?jarda píše:to potesi
jinak mozna by bylo reseni dat tam ten znak wauxhallu protoze ten je skoro celej plnej a prekryl by ty hnusny skrabance.
Kdyz se to Yankovi libi, v pohode, proti gustu zadny disputat, ja bych si to na auto ale nedal.
Nezkouseli jste nekdo takovou tu tuzku s barvou? To se jen nanese a rozlesti?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz