Tak pridávam aj ja zopár fotiek mojej krásky.
Astra G 1.7 DTi
- Reklama
-
Re: Astra G 1.7 DTi
Zaujimava kombinacia zníženeho podvozku 17-nackovych kolies a učinných lapačov nečistot to sa tak hned nevidi , no farba pekna ako na mojej prvej astre, ale chcelo by to aspon zadne rozširovacie podložky nech to nevyzera ako škoda TAZ 1203 Ti predné lampše ti svietia good, lebo moc dobré ohlasy na to veru niesú!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Re: Astra G 1.7 DTi
Tie lapače sú tam preto že sa mi nechce stále po zime striekať pri zadnom kolese otrieskaný lak Viem že na to existuje nalepovacia folia priesvitná no nepáči sa mi to potom ked sa to zašpiníjerry mouse píše:Zaujimava kombinacia zníženeho podvozku 17-nackovych kolies a učinných lapačov nečistot to sa tak hned nevidi , no farba pekna ako na mojej prvej astre, ale chcelo by to aspon zadne rozširovacie podložky nech to nevyzera ako škoda TAZ 1203 Ti predné lampše ti svietia good, lebo moc dobré ohlasy na to veru niesú!
Svetlá - lampáše svietia good celkom je to v pohode najskôr som tam mal H7 night breaker teraz HID sada 4300 pekne svieti aj v noci super vidno. Samozrejme som to musel dať nastaviť a od vtedy to svieti jedna báseň.