Honzova Astřička 1.4 Twinport Z14XEP, 5. dv. elektrony str.5
Honzova Astřička 1.4 Twinport Z14XEP, 5. dv. elektrony str.5
Tak to je moje Astřička, 1.4 Twinport, klima, dálkovej centrál, Sony CDX GT 300S; r.v. 2006. Na vánoce prošla omlazovací kůrou:
- venkovní plasty jsou nastříkaný do barvy karoserie (kliky, lemy, prahy a lízátko)
- vnitřek je stylizován do Coupé tzn. středový panel je ve stříbrné barvě (odstín rádia), hliníkové kroužky budíků a doplňky ISOTTA řadička + pedály.
P.S. Vyhrabal jsem z digitálu fotky Astrule, když byla pár dní po koupi, ještě se holka blízká novotou , tak je sem dávám, ať je změna s čím porovnávat
Před tím..
Potom..
Exteriér
Interiér
- venkovní plasty jsou nastříkaný do barvy karoserie (kliky, lemy, prahy a lízátko)
- vnitřek je stylizován do Coupé tzn. středový panel je ve stříbrné barvě (odstín rádia), hliníkové kroužky budíků a doplňky ISOTTA řadička + pedály.
P.S. Vyhrabal jsem z digitálu fotky Astrule, když byla pár dní po koupi, ještě se holka blízká novotou , tak je sem dávám, ať je změna s čím porovnávat
Před tím..
Potom..
Exteriér
Interiér
Naposledy upravil(a) Honza dne 09 kvě 2008, 16:33, celkem upraveno 6 x.
Astra G 1.4 16V (Z14XEP 90 PS)
- Reklama
Pěkná pěkná, jen mi tam trochu chybí chromové kličky na otevírání dvěří v interieru... Ale to už je samozřejmě Tvoje věc, zda tam půjdou, nebo ne, jinak opravdu pěkná
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
jj mě by se taky líbili, ale kupoval jsi ji bohužel bez nich, je to Astra Classik II (nová) a tu už prodávají pěkně očesanou. Neměla ani zrcátka v barvě karoserie, zadní sklopnou opěrku a podobný drobnosti.AstraMan píše:Pěkná pěkná, jen mi tam trochu chybí chromové kličky na otevírání dvěří v interieru... Ale to už je samozřejmě Tvoje věc, zda tam půjdou, nebo ne, jinak opravdu pěkná
všechno je jen otázka pěněz...snažím se ted šetřit na elektrony...ale křídlo mít snad jednou bude, uvidím jestli to bude tento rok. Ta sranda s lakováním a doplnkama mě přišla přes 10klacků a to jsem měl práci u známeho servisu téměř grátis...no jo je to drahá sranda ale snad to za to stojíMarcel píše:ozaj pekná len ta farba na lízatku si myslím popraská ale možno sa mýlim.Jú lakovane zrkadlá a klučky asi pôjdem do toho tiež .A ten stredový verry good.
Plánuješ aj krídlo? červenej sekne
-
- Kontaktovat uživatele:
pedály jsou super mají gumový výstupky a vůbec nekloužou, jinak řadička je z nové kolekcexpolstarekx píše:hezka... viva la isotta taky mam vsechno od isotty a taky sem chtela tyhle pedaly ale tuhle radicku fakt neznam
http://www.cartechgroup.cz/?detail&did= ... ci-paky_95