Re: Project Vrty02
Re: Project Vrty02 1.6 16v X16XEL new foto str. 6 řadička
Zítra jdu koupit desky a koberec a jdu dělat dvojitý dno,na nářadí a povinou výbavicku tak to pořešim nějak prakticky a v kufru bude čisto a místo akorát na nákupní tašky. Jinak podsvícení subwoferu doknčeno jen to ještě zítra napojím a klídek.
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Frydex má dvojité dno na prodej, teda jestli ho ještě má, ale myslím že jo.
http://www.youtube.com/watch?v=HxGIidBX ... re=related tady je jeho video
http://www.youtube.com/watch?v=HxGIidBX ... re=related tady je jeho video
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Taky mam dvojite dno. Nemam tam reprak, ale jen naradi a veci ktere jsem nekde dat musel a nelibilo se mi jak je to tam v kufru pohozene. Inspiraci jsem cerpal z octavie. Stacila na to osb deska a koberec temer stejny jak original. Mam to neco pres rok a clovek si zvykne hoooodne rychle . Pak pridej fotky plata kufru s reprakama, jsem docela zvedavy
Fotky dám až to bude fakt hotový, jinak na to mám teď dva dny, dnes a zítřek ,tak uvidím co stihnu.
Vyrážím do obi a ještě jedem nakupovat tak zatím.
Vyrážím do obi a ještě jedem nakupovat tak zatím.
Tak dvojité dno je hotové. Mě se to líbý a hlavně mi tato dodělávka plní účel. Což je pro mě důležité. Teď mám kufr plný ale pořád je prázdný
musim prist kuknut niekedy
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Přijď, přijď si vítán. Jinak náklady byli asi tak 125 kč. Pár rohů, šroubů, lepidlo na přilepení koberce a dvě dvoumetrový prkna široký 10cm. Aby se dolů něco vešlo. A teď tam nemám ani co dát. fotit to budu zítra ale vřele doporučuji všem mám to tam tak od 17 hodin hotový a už ted nevim jak jsem bez toho mohl jezdit, ještě zítra dovymyslím praktičtější přidělání subwoferu abych se mohl dolů pohodlně dostávat. No zatím jsem to pořešil provizorně a aspoŇ mi tam nelítá ze strany na stranu ale drží hezky na místě.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vrťásku, a já pro tebe něco mám!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Takže v pátek mi vrátili auto ze servisu takže je po výměně spojky takže jsem měl pravdu že už byla v ř..i.
Subwofer vlastní výroby je už taky v autě a když zítra napojím podsvícení tak nahodim fotky ale tady na Kovářský je mráz jak v ruskym filmu takže se mi v autě na dovolený ani nechce hrabat to radši snoubordim
Takže kdyby někdo byl třeba lyžovat poblíž Klínovce či Božího Daru tak klíďo můžem dát srazík
Subwofer vlastní výroby je už taky v autě a když zítra napojím podsvícení tak nahodim fotky ale tady na Kovářský je mráz jak v ruskym filmu takže se mi v autě na dovolený ani nechce hrabat to radši snoubordim
Takže kdyby někdo byl třeba lyžovat poblíž Klínovce či Božího Daru tak klíďo můžem dát srazík
pohni s těma fotkama..čim podsvětluješ? neonky,led pasky??
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
tipuju to led pásky. má jich všude hodně.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
No jelikož to chci mít dvou barevně tak asi ledkama ale to budu ještě přidělávat nějakou dělící příčku ale to musim nějakještě pořešit.
Takže tam mám zatím bílé denní svícení od větví,. bez atestace. Ale možná to tak nechám uvidím, až to zítra napojím jak to bude svítit jako celek, ale doma to svítilo docela fajn.
No každopádně doufám že se vyhnu kritice páč si myslím že jsem to pořešil, prostě ala Vrty 02.
A více už
Takže tam mám zatím bílé denní svícení od větví,. bez atestace. Ale možná to tak nechám uvidím, až to zítra napojím jak to bude svítit jako celek, ale doma to svítilo docela fajn.
No každopádně doufám že se vyhnu kritice páč si myslím že jsem to pořešil, prostě ala Vrty 02.
A více už
nebo kub rgb ledky jak to mění postupně barvu no led pásky sou esteticky asi lepší a jednodušší .... aspon nebudou ktitizovat jen mě navíc když se to líbí tobě není co řešit
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Mě se líbí a stejně ještě budu předělávat nějaké ty detaily takže bude určitě kritizovat každej ale dělej něco když s tím nemáš zkušenosti. Chybama se člověk učí a zdokonaluje Takže na podruhý na potřetí pokus se ty detaily ztratí.
No takhle nějak by mohl vypadat ten subwoferjen tam ještě chybí logo a zapojit to podsvícení. Ale ted mám úplně jiné starosti.