Langdon´s Astra X14XE
Re: Langdon´s Astra X14XE
Ha, ďalší spínač, uff... No, už sa teším na foto, možno mi to hlava pobere
- Reklama
Boha, pozeral som ten tvoj volant...Vazne dobre to vyzera.....Kurna..co to vyslo aj s tym bagom...a funguju aj tlacitka na volante? A co vsetko ovladaju?
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
No, 8500,-Kč.. Ale keď sa pozrieš na ten starý tak je jasné že musel preč
Kolečko vľavo volí stanice/MP3 (hore,dole), to vpravo je na hlasitosť.
Tie 2 šípky (vpravo) a ľavé tlačítko "telefón" zatiaľ nefungujú, ale RomanK už má nejaký bazmek, ktorý umožní spojiť ich s ľubovolnými relátkami a tak ich ovládať (zatiaľ nemám domyslené na čo ich použijem, tak sú zatiaľ voľné).
To posledné vľavo prepína rádio a CD.
Kolečko vľavo volí stanice/MP3 (hore,dole), to vpravo je na hlasitosť.
Tie 2 šípky (vpravo) a ľavé tlačítko "telefón" zatiaľ nefungujú, ale RomanK už má nejaký bazmek, ktorý umožní spojiť ich s ľubovolnými relátkami a tak ich ovládať (zatiaľ nemám domyslené na čo ich použijem, tak sú zatiaľ voľné).
To posledné vľavo prepína rádio a CD.
Tak konecne su hotove vsetky dvere. Vsade som dal chromove klucky, a do vsetych dveri dorobil svetla z Omegy.
tu je zopar foto:
tu je vidno ze je osadeny druhy dverny spinac, ale tento sa nachadza v dverach, a spina zem.
tuna vidno, skadial treba tahat +12V tie su stale, cize je tam napetia aj vtedy ked kluc neni v zapalovani
+12V je na hrubom cervenom kabli ktory ide k motorceku el. okien
tuna vidno dverny spinac z vnutra dveri - ten bordel treba samozrejme upratat....
tuna som opravoval chrapčajuci reprak...
sranda je, ze teraz hra jak novy...
detail dveri bez tapaciru:
takto to potom pekne svieti.
tuna je detail, ako som do tapaciru dal samotne svetlo....musel som ho tam aj prisrobovat, bo tapacir v Astre je odost tensi ako ten v Omege alebo Vectre, cize tam to svetielko trocha tancovalo.POtom sa uz iba prilepi samotne sklicko.
a takto vyzera potom samotny vysledok:
a svietie vzdy iba tie dvere, ktore su otvorene, nie tak ako to je origo v Omege. Tak som to nechcel.
tuna este detail, ako som sa hral s podsvietenim auta, este neni hotove, tak to sem nebudem vesat cele....Len zaciatok, ovladanie el. okien. POuzil som 3mm diody.
Sorry za kvalitu, je to fotene starym mobilom.
tu je zopar foto:
tu je vidno ze je osadeny druhy dverny spinac, ale tento sa nachadza v dverach, a spina zem.
tuna vidno, skadial treba tahat +12V tie su stale, cize je tam napetia aj vtedy ked kluc neni v zapalovani
+12V je na hrubom cervenom kabli ktory ide k motorceku el. okien
tuna vidno dverny spinac z vnutra dveri - ten bordel treba samozrejme upratat....
tuna som opravoval chrapčajuci reprak...
sranda je, ze teraz hra jak novy...
detail dveri bez tapaciru:
takto to potom pekne svieti.
tuna je detail, ako som do tapaciru dal samotne svetlo....musel som ho tam aj prisrobovat, bo tapacir v Astre je odost tensi ako ten v Omege alebo Vectre, cize tam to svetielko trocha tancovalo.POtom sa uz iba prilepi samotne sklicko.
a takto vyzera potom samotny vysledok:
a svietie vzdy iba tie dvere, ktore su otvorene, nie tak ako to je origo v Omege. Tak som to nechcel.
tuna este detail, ako som sa hral s podsvietenim auta, este neni hotove, tak to sem nebudem vesat cele....Len zaciatok, ovladanie el. okien. POuzil som 3mm diody.
Sorry za kvalitu, je to fotene starym mobilom.
-
- Kontaktovat uživatele:
to je dobre
Tak dneska konecne vymene podsvietenie bielych budikov. Namiesto klasickych zltych ziaroviek som tam dal po dlhom rozmyslani biele diody.
Inac naklady na vymenu podsvietenia budikov:
8x SMD PLCC2 biela dioda 0,173€ x 8 = 1,384€
4x odpor 390R 0,040€ x 4 = 0,160€
dokopy: 1,540€
No nekup to....
Fotky pridam neskor.
Inac naklady na vymenu podsvietenia budikov:
8x SMD PLCC2 biela dioda 0,173€ x 8 = 1,384€
4x odpor 390R 0,040€ x 4 = 0,160€
dokopy: 1,540€
No nekup to....
Fotky pridam neskor.
No už sa ich neviem dočkať, tak šup-šup...
Tak tu je prva foto budikov. Zltu ziarovku som nahradil bielimi SMDčkami....
V skutocnosti to vyzera ovela lepsie....Fotene starym mobilom....
V skutocnosti to vyzera ovela lepsie....Fotene starym mobilom....
Tak, konecne mam hotove podsvietenie v Astre. Nakolko mam biele COupe budiky, tak som zvolil cerveno biele podsvietenie. Na fotkach to ani zdaleka nevyzera tak dobre ako v skuocnosti....
Dobré. Displej si podsvietil ako? (trošku popísať..)
Ak myslis TID, tak namiesto kazdej ziarovky - boli tam dve, som dal jednu SMD PLCC2 diodu - bielu.
Svieti od 2,8 - 3,4 V a spotrebuje 20mA.
Odpor uz kazdy aky uzna za vhodny - podla toho ako chcete aby vám to silno svietilo.
Do displeja pocitadla km som dal do serie dve tie iste SMD diody ako su v TID displeji.
Kurenie musim este prerobit...nepaci sa mi to ako to moc bije do oci..A treba tam este dat dalsích 5 diod....
S tymi svetlometmi co su vsade sa hrozne zle pracuje...Ale tavna pistol to zachrani....
Svieti od 2,8 - 3,4 V a spotrebuje 20mA.
Odpor uz kazdy aky uzna za vhodny - podla toho ako chcete aby vám to silno svietilo.
Do displeja pocitadla km som dal do serie dve tie iste SMD diody ako su v TID displeji.
Kurenie musim este prerobit...nepaci sa mi to ako to moc bije do oci..A treba tam este dat dalsích 5 diod....
S tymi svetlometmi co su vsade sa hrozne zle pracuje...Ale tavna pistol to zachrani....
Tak, vcera sme boli s Astrou na vylete v Ostrave. Spravili sme spolu 550km a priemerka nam vysla 6,2 l/100 km.
Boli sme pozret Davida B. Bral som od neho pal. pc do Corsy X12XE a vyhrievane sedacky z listou pod popolnikom a ovladacmi pre sedacky do Astry G.
Tak uz iba prehodit vybuchnute pyropatrony, a prehodit samotne sedacky a kuuuuuurime....
Dakujem pekne Davidovi za super speci cenu.
Foto hodim ked to bude cele v aute.
Boli sme pozret Davida B. Bral som od neho pal. pc do Corsy X12XE a vyhrievane sedacky z listou pod popolnikom a ovladacmi pre sedacky do Astry G.
Tak uz iba prehodit vybuchnute pyropatrony, a prehodit samotne sedacky a kuuuuuurime....
Dakujem pekne Davidovi za super speci cenu.
Foto hodim ked to bude cele v aute.
Kurňa Langdon nie som síce velkým zástancom optického tunningu ale ty máš na Astre kopec parádnych a užitočných vychytávok . Len dúfam že niekedy ked budem v NR a bude taká možnosť tak si to pozrem aj naživo.
G-čko, Z16XEP, r.2008, HB
Ahoj, dakujem...No Tuning nemam na aute ziaden. Z vonka je astra v povodnom stave. Kludne sa dakedy stav. Nevidim v tom problem..
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
máš to pěkně vyladěné
co je prosím Tě potřeba k tomu cyklovači z Omegy? na mé Záfě mi to mooooc chybí
co je prosím Tě potřeba k tomu cyklovači z Omegy? na mé Záfě mi to mooooc chybí
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........