Magma red 1.4 16V
Re: Magma red 1.4 16V
co staci? nic nestaci 

Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
- Reklama
Spojkový pedál je tuším plastový, ak sa nemýlim.. Čo by tam tak mohlo vŕzgať - netuším... Ináč niekde som čítal, že WD-čko vraj nie je mazivo, ale nejaký "maglajz" na uvoľňuvanie spojov, ktoré z nejakého dvôvodu "zatuhli"
...
Ináč s tým parkovaním... Nejako sa dohodnite na vytvorení nových parkovacích miest a bude po probléme. Niečo to bude stáť, ale bude pokoj. Alebo si daj rezervované miesto. Na našej ulici sú 3. V prípade, že Ti tam niekto zastaví - zavoláš odťahovku a máš pokoj. A ráno nájdeš auto dookola obídene kľučom
...
U nás chceli nadstavbu (podkrovie)... Nakoľko bývam hore a často sa stáva, že pri takom zásahu horné byty vytopí, tak sme nesúhlasili. Nakoniec boli všetci proti. Nikdy nevieš kto sa prisťahuje a miest na parkovanie je tak akurát. Potom by boli problémy. Teraz sa ľudia poznajú a je kľud...

Ináč s tým parkovaním... Nejako sa dohodnite na vytvorení nových parkovacích miest a bude po probléme. Niečo to bude stáť, ale bude pokoj. Alebo si daj rezervované miesto. Na našej ulici sú 3. V prípade, že Ti tam niekto zastaví - zavoláš odťahovku a máš pokoj. A ráno nájdeš auto dookola obídene kľučom

U nás chceli nadstavbu (podkrovie)... Nakoľko bývam hore a často sa stáva, že pri takom zásahu horné byty vytopí, tak sme nesúhlasili. Nakoniec boli všetci proti. Nikdy nevieš kto sa prisťahuje a miest na parkovanie je tak akurát. Potom by boli problémy. Teraz sa ľudia poznajú a je kľud...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Hoj,
Tak ten pedal uz nevrze, bol v tej pohyblivej casti namazany takym cernym tfuj dacim, som to utrel a namazal to vazelinou na sijacie stroje a uz to nevrzga, ono v tom spoji to vrzalo pri pohybe.
K tym parkovacim miestam, hej jasne ale toto nemozes urobit na sukromnom pozemku, a kedze sme odkupili cely barak aj s parkoviskom a okolim co je oplotene je to sukromny pozemok a mestska cast tu uz nic nemoze, som si zistoval napriklad odtah vrakov co nam tu stoja, ne nemozu je to sukromne jedine ze to zaplatim, tak isto aj s parkovacim miestom, jak keby niekomu pred rodinnym domom na trave dali sukromne parking place, nejde to... Je to na dobrej voli medzi obyvatelmi, a nie seci maju tu dobru volu, sak co uz...
Tak ten pedal uz nevrze, bol v tej pohyblivej casti namazany takym cernym tfuj dacim, som to utrel a namazal to vazelinou na sijacie stroje a uz to nevrzga, ono v tom spoji to vrzalo pri pohybe.
K tym parkovacim miestam, hej jasne ale toto nemozes urobit na sukromnom pozemku, a kedze sme odkupili cely barak aj s parkoviskom a okolim co je oplotene je to sukromny pozemok a mestska cast tu uz nic nemoze, som si zistoval napriklad odtah vrakov co nam tu stoja, ne nemozu je to sukromne jedine ze to zaplatim, tak isto aj s parkovacim miestom, jak keby niekomu pred rodinnym domom na trave dali sukromne parking place, nejde to... Je to na dobrej voli medzi obyvatelmi, a nie seci maju tu dobru volu, sak co uz...
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
No musím řici, že na to že máš astru krátce, tak máš mnoho malých drobných závad, tak snad už jsi všechno doladil a teď budeě pouze jezdit. Držím palce
.

Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
tak zavady>
1. nacuvane do laveho blatnika nad kolesom
za to nemoze chudak astra ale nic je to uz ok
2.nefunkcny ostrek zadneho okna
za to mozu poliaci, uz je to ok
3.vrzanie listy pod oknom
to vrzne tak raz za den neriesim
4.vrzanie pedalu
tak toto ma sralo dost hlasne to bolo ale premazane a uz je to ticho
5.defekt
zjavne sposobeny tretou osobou zamerne
inac nic, je toho dost ze ju mam 2-3 mesiace... ale zase kolega za srotovne kupil hyundai accent a tam mu nelicovali plechy, neslo kurenie, chybal tapacir kufra
cize som na tom este dobre bo ten accent som chcel aj ja
kazdopadne dik za podporu
1. nacuvane do laveho blatnika nad kolesom
za to nemoze chudak astra ale nic je to uz ok
2.nefunkcny ostrek zadneho okna
za to mozu poliaci, uz je to ok
3.vrzanie listy pod oknom
to vrzne tak raz za den neriesim
4.vrzanie pedalu
tak toto ma sralo dost hlasne to bolo ale premazane a uz je to ticho
5.defekt
zjavne sposobeny tretou osobou zamerne
inac nic, je toho dost ze ju mam 2-3 mesiace... ale zase kolega za srotovne kupil hyundai accent a tam mu nelicovali plechy, neslo kurenie, chybal tapacir kufra

kazdopadne dik za podporu

Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
To bol nápad...Shimmeron píše:...kolega za srotovne kupil hyundai accent ...

Update> 31.7.2009
Takze neverim ale mam astru uz 4 mesiace, a tak ze sa trosku podelim s meranim spotreby:
1. mesiac 6,4 na 100
2. mesiac 7,4 na 100
3. mesiac 6,45 na 100
4. mesiac 6.28 na 100
Cize priemerne to cini 6.63 na 100
Oproti Favoritu som nadmieru spokojny
A za cely cas som sa nesnazil ist na spotrebu a pri merani oleja som ! zatial ! nebadal ziadnu zmenu, stale je tesne pod max ako bol od dilera
Astre zdar
Takze neverim ale mam astru uz 4 mesiace, a tak ze sa trosku podelim s meranim spotreby:
1. mesiac 6,4 na 100
2. mesiac 7,4 na 100
3. mesiac 6,45 na 100
4. mesiac 6.28 na 100
Cize priemerne to cini 6.63 na 100
Oproti Favoritu som nadmieru spokojny

Astre zdar

Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máš pěknou spotřebu, já se pohybuji mezi 6,4 - 6,8 lit / 100 km ze stekným motorem. Nejezdím na spotřebu a po zahřátí točím i okolo 4000 ot. Jak spěchám tak i více
. jak jsem měl najeto 1000 km začal jsem motor vytáčet více nad 3500 ot. až sem tam to 6000 ot. Tím mi motor se skvěle zajel, ale do 7000 km si vzal 0,4 - 0,5 lit oleje, ale to bylo tím zajetím, ao té doby v pohodě a od výměny do výměny úbytek 0
.
Více informací na mém webu
http://astra-rasag.ic.cz/9664/Denik.html

Více informací na mém webu

Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Aj ja som chcel Accenta. Asi je šťastie, že som ho nekúpil
. Síce som ho ani neskúšal... Ale ak by som bral auto o 1/2 roka neskôr, tak neviem - vtedy bol za tú cenu 1,5 diesel a ten by som asi vzal. Aj tak som už stratil ilúziu, že auto za mne dostupnú cenu môže byť dokonalé
. Astra má našťastie len také kozmetické vady (pazvuky v plastoch) a ide bez poruchy.
Tú spotrebu máte asi na dlhšie trate - že? Ja mám bežne cca 8,5 - ale to je mesto - 2 až 5km... Akonáhla však idem na nejakú dlhšiu cestu, spotreba ide dole.

Tú spotrebu máte asi na dlhšie trate - že? Ja mám bežne cca 8,5 - ale to je mesto - 2 až 5km... Akonáhla však idem na nejakú dlhšiu cestu, spotreba ide dole.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Chalani tu spotrebu, no jazdim dost do TT koli skole a potom babke kusok za Senec a robim taxikara kamaratom dost casto kedze seci maju stare seplety a sa im kazia
cize spotreba je tak 50-50 mesto a mimo mesta, asi preto...
Update> dnes som kupil iny potah na volant, aby ste nehucali ze henten je hnus ale nevim ci som urobil pokrok tym novym
buduci mesiac astra dostane cerne foliiska na zadne okna za 100 eciek, a este kupene aj gumove koberce ale ne origo opel sak to je drahe jak svin
juu a konecne som rozchodil navigaciu nuvi 205 boha strasny srot ale uz ide a lepi sa astre na okno 

Update> dnes som kupil iny potah na volant, aby ste nehucali ze henten je hnus ale nevim ci som urobil pokrok tym novym

Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Zopar fotto taky z dnesnej mini stretafky a obchodu
sry fotene Omniou

A dik OFF za odhlucnenie ci co kapoty
Cervene - ja, ( !ne ruzove! )
Coupe - oFF,
Strieborna BA - Scarfacesk
Stieborná PK - Shuya ( si ma predbehol
)

A dik OFF za odhlucnenie ci co kapoty

Cervene - ja, ( !ne ruzove! )
Coupe - oFF,
Strieborna BA - Scarfacesk
Stieborná PK - Shuya ( si ma predbehol

Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Vieš ako, kto neskoro chodí...
ale fakt to je jak rúžová niekedy nepomožem si
. ale bolo fajn, sam sa aspon nasmiali

Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Shuya: jasan bolo fajn, s tou ruzovou sa nejak stotoznim co uz
ale fakt dik ze ste mi ukazali kde sa zapina na astre stropne svetlo, by ma to nikdy nenapadlo
Update>
Tak som si nemohol pomoct a som isiel do roboty az na 11-tu, tapacir kapoty od oFF-a som opral, vyzehlil, osusil, a pacol na auto, sice mi chybaju 3 uchyty ale to sa zozene, drzi perfektne a sadol jak rit na serbel
a celkom aj vyzera
sry za kvalitu fotto...

Update>
Tak som si nemohol pomoct a som isiel do roboty az na 11-tu, tapacir kapoty od oFF-a som opral, vyzehlil, osusil, a pacol na auto, sice mi chybaju 3 uchyty ale to sa zozene, drzi perfektne a sadol jak rit na serbel

Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Dobrá vec to je to odhlučnenie a hlavne je to zmena tá druhá fotka 

Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
tomu ver, sak zadara no neber to, by si neveril aka zaje*** bola vana som lestil este aj tu potom ked som to opral 

Moj S-opel TU
Moj S-opel TU