tak konecne som mal cas sa opat venovat autu
aby sa ludia prestali pytat preco mam taku velku krytku na spatnom zrkadle tak doslo k montazi dazdoveho senzoru, nemal som vobec pripravu, takze vsetko od piky...
takto vyzeral senzor ked mi prisiel, za sprostredkovanie dakujem langdonovi
konektory neboli origo, scim mi pomohol RomanK, zaco mu tiez dakujem, takze mi uz chybali len 2 relatka, ktore som nanestastie musel objednat v opli
nasledne doslo k dolovaniu senzoru a drziaku na sklo... bola to docela drbacka ale nakoniec som vyhral nad tym sklom a dostal sa az k drziaku

tu je foto ked som uz mal vsetko pripravene, pomerane... nakreslene... vymyslene
do zaberu sa nevmestilo este cca 20 metrov vodicov
zo samotnej montaze uz moc fotiek nemam lebo som zapasil s casom, kazdou chvilkou mala prist burka tak som to chcel stihnut dorobit...
tu som dorabal foliu na sklo aby nebolo vidiet kabelaz atd.. trafit presne rozmery a velkost otvoru aby pasoval drziak a isla nan nacvaknut krytka sa podarilo

tu sa uz osadil drziak, moc ho nieje vidiet

a potom uz len 2 fotky z kablovania... ano robil som elektricku nocnu moru na x vodicov som pouzil len 3 farby, ale v takej metrazi som ine nemal a ist kvoli tomu kupovat nove sa mi teda nechcelo

vsetky som si poctivo oznacil takze v pripade poruchy nieje problem sa v tom vyznat
takto vyzeral vo finale pred nasadenim krytky

natom sa uz robilo pocas tej burky

a zvonku
vdaka priaznivemu pocasiu som ho hned aj otestoval a funguje na jednotku

u mna spokojnost
bystre oko si z obrazkov vsimlo, ze som si zlozil aj vystrelovaci kluc

samozrejme made in china