Aliho Géčko 2.0 DI Sportive
Re: Aliho Géčko 2.0 DI Sportive (kola str 4)
me se tyhle ronaly teda moc nelibi
kazdopadne vzadu budou ok a vepredu ti pri plnym rejdu v ostrejsi zatacce budou strejchat o podbeh (za prepokladu ze mas auto snizene, jinak se k podbehu ani nepriblizi)
jinak ZR znamena rychlostni pneu nad 240km/h a to R neni prumer ale oznaceni radialni pneu
edit: ted sem si vsimnul, ze tam sou 215/45 a ne na 40... takze, mel sem na zkousku 17" 7.5J et45 s temahle gumama a rvalo me to podbehy i vzadu (zas pri max propruzeni) je to holt rozmer na zafiry a combi... ale jesi nemas snizeno, nebal bych se toho moc, ale pocitej ze kdyz pudes nadoraz, tak se ozvou vise psane plati pro rozmer 215/40
kazdopadne vzadu budou ok a vepredu ti pri plnym rejdu v ostrejsi zatacce budou strejchat o podbeh (za prepokladu ze mas auto snizene, jinak se k podbehu ani nepriblizi)
jinak ZR znamena rychlostni pneu nad 240km/h a to R neni prumer ale oznaceni radialni pneu
edit: ted sem si vsimnul, ze tam sou 215/45 a ne na 40... takze, mel sem na zkousku 17" 7.5J et45 s temahle gumama a rvalo me to podbehy i vzadu (zas pri max propruzeni) je to holt rozmer na zafiry a combi... ale jesi nemas snizeno, nebal bych se toho moc, ale pocitej ze kdyz pudes nadoraz, tak se ozvou vise psane plati pro rozmer 215/40
- Reklama
ála a jaké rozměry pne bych tam měl dát na tyhle kola aby sedli a mohl bych to auto snížit? Zatím jsem nesnižoval a se 17 kolama by to byl uz asi offroad. Nebo i rozměr kol je špatný? Jestli jo, tak jaký by byl nejlepší pro r17?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mně se taky moc nelíbí. Za ty prachy se dají leckdy pořídit originály Opely.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
mě se ty kola celkem líbí
idealne 215/40 a nebo 205/45 (muze byt i 40, ale na nesnizenem aute to nebude vypadat hezky)
no kup si tam jake tobe se libi, me teda tyhle moc ne... jako nereknu ti, jesi by nebraly podbehy vepredu pri rejdu... s ET45 bylo vse vporadku a jesi to ten centak snese jeste, tezko rict...
no kup si tam jake tobe se libi, me teda tyhle moc ne... jako nereknu ti, jesi by nebraly podbehy vepredu pri rejdu... s ET45 bylo vse vporadku a jesi to ten centak snese jeste, tezko rict...
Tak mi to nedalo a dřív zmiňované kola jsem nakonec koupil . Jsou to Ronal R17, 7,5J, ET35 s pneumatikama 215/45ZR17. Auto se teď o 1cm zvedlo, takže časem to budu snižovat ať to není takový offroad, ale pak budu muset dávat i jiné gumy aby mi nedřeli o podběhy, a to už bude trochu nákladnějsí, takže kdoví kdy se k tomu dokopu.
Kola jsem nasadil dneska, projel jestli někde při rejdu a zhoupnutí nedřou a párkrát pro ukázku vyfotil
Kola jsem nasadil dneska, projel jestli někde při rejdu a zhoupnutí nedřou a párkrát pro ukázku vyfotil
Re: Aliho Géčko 2.0 DI Sportive (kola na autě str 5)
Vypadaj hezky na autě , jen jak říkáš snížit....
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
- Petr X14XE
Malonko dolu by to chtělo,aspon ve předu.Zadek bych asi nechal,mě by to teda stačilo.
Jinak mc pěkné
Jinak mc pěkné
pěkné ale při tom ET co máš bych se snižení bál že by to škrtalo
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
-
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně ji pucuješ... jde do krásy... Co ty švětla ? Seštelovals to nakonec, bo jak si odjížděl tenkrát po namontování, tak to byla tragédie.. 5m před auto
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Díky chlapi ... no ani mi nemluv, jak jsem jel na Havířov a kolem cesty nebyli lampy, tak jsem neviděl nic a jel jsem spíš po paměti . Druhý den jsem to dal seštelovat a je to podle přístroje přesně jak má, ale svítí obě moc doprava, takže vidím víc co je v příkopě než na cestě. Takže teď to musím jen odhadem posunout vlevo a odzkoušet na cestě
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo vypadá krásně. Ani nevím že máš OPC nárazník a xenony...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Díky, měl jsem více věcí už dlouho doma, tak pak to naskakovalo na auto rychle. Ale tak nárazník už mám někdy z léta. No chtělo by to zase nějaký Ostravský srazík
Tak díky Radošovi už mám taky cyklovač stěračů z Omegy a je to parádní vychytávka
tohle je moje evoluce páčky stěračů
Naposledy upravil(a) ali dne 13 čer 2012, 17:02, celkem upraveno 1 x.