tak jasne mas pravdu, ale jak rikas mes e taky malo kterej libi, na astry zadni narazniky nedelaji moc pekny spis nic mockabrioletak píše:jaky bych vybral?to netusim me se malo ktery libi.urcite ale takovy ktery by s autem krasne splinul a i s ostatnima spoilerama dodatecne namontovane na aute.pavlikjaa píše:
no ten zadek, bych chtel zmenit to mas pravdu , jakej bi jsi tam dal ty co?
pavlikjaa - moje nova astra X16XEL, 5. dv.
Re: pavlikjaa - moje nova astra X16XEL, 5. dv.
- Reklama
- kabrioletak
jj kdyz se malo ktery libi tezko se pak vybirapavlikjaa píše: tak jasne mas pravdu, ale jak rikas mes e taky malo kterej libi, na astry zadni narazniky nedelaji moc pekny spis nic moc

www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
jo to je tvuj nazor co uzkabrioletak píše:jj kdyz se malo ktery libi tezko se pak vybirapavlikjaa píše: tak jasne mas pravdu, ale jak rikas mes e taky malo kterej libi, na astry zadni narazniky nedelaji moc pekny spis nic moc,pak jsem jeste koukal na ty zadny svetla sice to sviti zajimave ale za deniho svetla prijdou dost vyzyvave a taky se me moc nelibi ale jen muj nazor jinak mas auto krasny hlavne ten predek
![]()
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
To můžeš v poho snížit.pavlikjaa píše:synologic píše:Kola dělají auta, tak na jaro šup tam s nima.![]()
Když nepřeženeš šířku gum, tak si myslím, že o 3-4 cm ji snížit můžeš.
Pár takových snížených Aster tu na webu je i se 17" diskama.
tak chtel bych 17 40nebo 45 a 205

Taky plánuji na jaro nový kola, ale uvidím co bude.
Chtěl bych 17" pneu 205/45 a snížit podvozek o 3cm.
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
klidně to sniž ja to mám taky dole o 4vpředu a 3 vzadu 

moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
bude to s nima vypadat urcite dobre, a co kliky, planujes taky striknout a nechat tam ty chromy nebo nechas cerny s chromovejma klikama, ani si neuvedomuju jestli sem nekdy videl astru s chrom klikama a okolo striknuty do barvy, nevim jestli by to vypadalo lip ci hur
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
taky nevim co z klikama, chtel zkusit nastrikat ty MISKy, chrom bych tam mozna nechal ja jeste nevim pravegErda píše:bude to s nima vypadat urcite dobre, a co kliky, planujes taky striknout a nechat tam ty chromy nebo nechas cerny s chromovejma klikama, ani si neuvedomuju jestli sem nekdy videl astru s chrom klikama a okolo striknuty do barvy, nevim jestli by to vypadalo lip ci hur
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Já už jsem to někde viděl.gErda píše:bude to s nima vypadat urcite dobre, a co kliky, planujes taky striknout a nechat tam ty chromy nebo nechas cerny s chromovejma klikama, ani si neuvedomuju jestli sem nekdy videl astru s chrom klikama a okolo striknuty do barvy, nevim jestli by to vypadalo lip ci hur
Chromové kliky a ten zbytek byl v barvě auta a vypadalo to dost dobře.
Opticky to splývalo a byly vidět jen ty chromované kliky, prostě super.
Dalo by se to i vyzkoušet - vyfotit to pěkně z boku a poprosit někoho, kdo dělá VT, aby si s tím pohrál.

synologic píše:Já už jsem to někde viděl.gErda píše:bude to s nima vypadat urcite dobre, a co kliky, planujes taky striknout a nechat tam ty chromy nebo nechas cerny s chromovejma klikama, ani si neuvedomuju jestli sem nekdy videl astru s chrom klikama a okolo striknuty do barvy, nevim jestli by to vypadalo lip ci hur
Chromové kliky a ten zbytek byl v barvě auta a vypadalo to dost dobře.
Opticky to splývalo a byly vidět jen ty chromované kliky, prostě super.
Dalo by se to i vyzkoušet - vyfotit to pěkně z boku a poprosit někoho, kdo dělá VT, aby si s tím pohrál.
no to je dobrej napad, chrom kliky bych tam treba nechal, a Misky bych nechal nastrikat ale nevim jak se sundavaji ma stim nekdo zkusenosti?z demontazi misek