Magma red 1.4 16V

Odpovědět
Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Re: Magma red 1.4 16V

Příspěvek od Astra - R@SAG » 22 kvě 2009, 15:04

No to je normální a myslím že ještě si to bude všechno sedat, Mi si tlumiže pak sedli asi o 1 cm nize a bylo pak vše super a i brzdy, no uvidíš. Já mam Astru 2 roky a 5 měs. najeto 37 000 km a nadprostá spokojenost. :mrgreen: :mrgreen: . Můžiu říci že po asi 2 měs, mi zašlo vrzat v B sloubku, bylo to nastavování výška pásů, pak to přestalo, Naopak začlo sedadlo řidiče, promazáno kolesko sedadla a vše OK, pak jemné drnčení v místě zasunutí klíčku a budíku někde tam, to přetrvává, ale jenom někdy. Tak to je historie :lol: :lol: .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0

Reklama

Shimmeron

Příspěvek od Shimmeron » 22 kvě 2009, 15:20

a nevim nevsimol si is ze motor ma nejak vyssie otacky, ja nevim ci je to este nezabehnute ale motor pri 60 km/h ma 2200 otacok, na fave mal 2000 aj na fabke, sa mi celkovo zda ze ma viac otacok pri urcitych rychlostiach nez som bol zvyknuty :?
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.

Moj S-opel TU

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 22 kvě 2009, 15:30

tak při 4 rych. stupni na 50 km / hod mam 1950 - 2000 ot. Tak že při 60 km / hod. 2200 ot. Při 130 km / hod na 5 rych. stupeň je to přesně 4000 ot. a při rychlosti 110 km / hod je to 3500 ot.

http://astra-rasag.ic.cz/2812/Astra%20G ... 0data.html

km / hod otáčky / min.
70 km / hod 2000
100 km / hod 3000
130 km / hod 4000
160 km / hod 5000
190 km / hod 6000
210 km / hod 6500 - moje max. dosažená tachometrová rychlost

Shimmeron

Příspěvek od Shimmeron » 22 kvě 2009, 17:11

jo dik, btw dobre stranky mas :)
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.

Moj S-opel TU

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 24 kvě 2009, 11:40

Děkuji. Tak jsem to pro jistotu překontroloval, kolik ot./mit při 60 km rychlosti to ukazuje a je to stejné jako u tebe, tak se nemusíš bát a je vše OK :mrgreen: :mrgreen: .

palix

Příspěvek od palix » 25 kvě 2009, 08:43

Mne občas niečo klepe v palubovke... Ale asi to bude rádio. V zadu som nechal tú skrutku, čo držala pôvodný držiak rádia a rádio má tiež vzadu skrutku - asi na to, aby niekde zapadla. Myslím, že sa tie skrutky dotýkajú... Keď bude čas, tak vyberiem skrinku spolujazdca a pozriem, ako to tam vyzerá. Je odtiaľ najlepší rozhľad, aj keď nevidieť až za "budíky"...
Ale v podstate je to len taká drobnosť. Auto ide bez problému...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007

Shimmeron

Příspěvek od Shimmeron » 27 kvě 2009, 10:43

palix>

mno to som aj ja riesil som dal von priehradku a rozobral cely stredovy panel :lol: lebo moje stare radio som tam nevedel dostat ani za boha, kastlik co mal opel som zahodil lebo je uplne onicom radio v nom nedrzi a redukcia sa nezmesti, tak som pekne oblepil redukciu paskou na koberce aby nedrncala a napasoval som ju do palubky, nasledne som tam napasoval to radio a redukciu naneho som olebil tiez paskou tou aby nebuchalo, ten srob som tam nehal sak nech tam je co no. teraz ked som uz kupil aj redukciu na natenu tak vsetko hra drzi jak pribite, radio nevyberem von ani tymi vytahovakmi :lol: zlodej nema sancu pokial neuvolni kastlik a nepretlaci ho rukou von, to radio 8)

inac ako hovoris uz mam auto 2 mesiac a nic neklepe secko drzi funguje a tak, sa mi ale paci ten vysavac zvuk ked vypinam motor :D

uz len musim kupit 13cm repro do zadnych dveri plus redukcia aj do prednych na moje repro, astra repro pojdu prec a na zadne plato po jeho vystuzeni pojdu velke ovaly z fava plus vejskaciky tolik audio.

a uz ked som sa tak rozpisal, kamarat ma brata ci co mu to je a ten robi folie ze na astru zadne s atestom 3000 bez vybratia okien a s vybratim sa dohodneme, tak asi pojdem do toho hned po vyplate, nasledne dame elektroniky a na zostavajuce plechy zimne gumy na zimu a letne z plechov na elektrony, stacia mi 15tky 8)

Moj S-opel TU

palix

Příspěvek od palix » 27 kvě 2009, 13:40

Ešte Ťa upozorním, že v zadných dverách pravdepodobne nebudeš mať natiahnuté káble na repro. Treba tam nejako dorobiť káble. Ja to riešim, len nejako nie je čas ;). Asi dorobím piny na konektore v zadných dverách... Uvidíme, ako to dopadne. Ináč tie repro na zadnom plate budú určite dávať super zvuk. Niekto to tu aj radil... Len to môže byť mierne neprakticke... Držím palce.
Ináč čo sa týka tých pazvukov - ešte raz vyberiem priehradku a poriadne to tam odhlučním - Páska na koberce je dobrý nápad ;), ale ja som rozmýšľal nad tou molitanovou utierkou na riad. Hlavne by to asi malo byť nehorľavé. Vyskúšam ;)

Kraken

Příspěvek od Kraken » 27 kvě 2009, 14:12

Káble na repro v zadných dverách sú, nie sú káble na elektrické okná.

To R@SAG: Čítam, že ti vŕzgala sedačka, mám ten istý problém, začala vŕzgať pred týždňom, šľak ma ide trafiť. Takže skúsim premazať to koliesko. 8)
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.

Shimmeron

Příspěvek od Shimmeron » 27 kvě 2009, 14:15

Ono ten kastlik pred spolujazdcom? tam je taka penova podlozka na ktorej vzadu kastlik sedi, mozno to ti tam hrka, mne nehrka ale ked som to rozoberal tak ta pena odpadla, som ju prilepil sekundacom lebo bola len nasunuta na takej prepazke, mno a paska na koberec je gut ono zhori ti v tom aute vsetko ked uz to zacne horet a mam havarijnu a som poisteny 8) alebo na vyplatu kupujem hasicak a ten budem mat niekde pripevnenu pod sedadlom 8)

repraky na zadnom plate som mal aj vo favorite, nieje vobec neprakticke, das si tam odpajacie konektory, pripevnim ich do tych plastovych bokov na ktorych sedi plato a ked bude treba vyhodit plato len sa to odpoji a je, snurky nahradim pevnejsimi aby islo plato dvihat a neni problem, udrzalo sa to vo fave udrzi sa aj v opeli, a snurky ja mam natiahnute, ked som kukal konektor na radio tak pekne boli obsadene setky piny a isli kable do zadnych dveri tak nevim :? ale nieje problem natahat kable pod prahmi a pod kobercom dozadu, jeden okruh budu predne repro a zadne dvere a druhy okruh bude plato 8) mal som to vo fave na tomto radiu ono ma ten predzosilovac cize ten vykon to utiahne v pohode :?:

Moj S-opel TU

palix

Příspěvek od palix » 28 kvě 2009, 10:53

Tú podložku na kastlíku som si všimol. Ja mám ale podozrenie na rádio - keď ho pridržím je ticho. aj tak to ale všetko pozriem ešte raz. S tým požiarom... Mo, ak by zistili, že sme tam dali niečo, čo tam nemalo byť a bolo by to horľavé - potom by asi poistka padla. Ale to by sa v tom musel niekto hrabať.
Odpájacie konektory na zadnom plate ma napadli tiež ;). Musí to hrať super - ak mi nebude stačiť terajšia hudba, tak to tiež spravím takto. Kde umiestniš výškove repro v zadu?

palix

Příspěvek od palix » 28 kvě 2009, 11:05

Kraken píše:Káble na repro v zadných dverách sú, nie sú káble na elektrické okná.

To R@SAG: Čítam, že ti vŕzgala sedačka, mám ten istý problém, začala vŕzgať pred týždňom, šľak ma ide trafiť. Takže skúsim premazať to koliesko. 8)
Ja mám len káble na centrál - idú od koncovky. Možno u teba niekto "spravil chybu" a namontoval nesprávne káble ;). Alebo tie bez káblov na repro možno nemali. Každopádne, ak ich tam máš = máš šťastie ;)
Komplet káble idú v mojom aute len do konektora, ktorý sa pripája do zadných dverí :cry:

Shimmeron

Příspěvek od Shimmeron » 28 kvě 2009, 11:14

mno vo favorite som nemal vzadu vyskace mal som ich v prednych dverach, a kedze tu mam vyskace v zrkadlach znutra tak nebudem riesit pokial hraju dobre, tie z favorita maju taku fesnu podlozku tak sa daju namontit skoro sade 8) som rozmyslal ze to supnem hore nad opeirky hlavy dorohu vies vyskace musia byt vissie nech nehraju do chrbta ci do hoh a ked by som ich dal na plato tak to zanikne v tych basakoch co tam pojdu, a do plastu ich uchytim normal srobikmi s gumovymi podlozkami nech nerezonuju 8) inac kable neni problem natahat, som uz tahal a zapajal komplet audio 2x vo fave, 1x v fabii a potom kamaratom v golfe, pole, corse, cize no problemo je to brnkacka, len nemam garaz robim secko na parkovisku a musi byt teplucko 8)

tie nehorlave veci v aute, ono tetuska mi povedala v axe ze oni to skuknu technici ale nejak sa nevenuju, a odporucila mi a to doslova ze mam auto nehat zhoret do tla ze hasicak mam kaslat, potom mam istotu ze penezi urco dostanem z poistky ked to cele zhori :shock:

Moj S-opel TU

palix

Příspěvek od palix » 29 kvě 2009, 07:26

To je dobrý nápad - aj tak oprava zhoreného auta asi veľmi nie je možná. Pri takom požiari sa zmenia aj vlastnosti ocele... Ale zas keď ostane nejaká časť a vyplatia ti to ako totálku, tak to môžeš predať na diely. Určite by som ale nechcel takýto scenár ;). Hlavne niekde na dovolenke.

Shimmeron

Příspěvek od Shimmeron » 19 čer 2009, 09:31

Tak, jeden miniupdate, audio stale na skrini, neni cas na namontenie ale som si vsimol ze mi zacala drncat ta lista pod oknom, sedacky a uchyty pasov ok, len ta lista, za jazdy som ju pridrzal a bolo ticho, nejak nemam silu to rozoberat tak som to nehal tak, drncalo to asi tyzden a potom z niceho nic zrazu ticho, pobuchal som po nej potaha a furt ticho... asi si nejak "sadla" zaujimave :?: ale obcas ked prejdem cez jamu trosku vacsiu ako mi je mile to zadrnci inac ticho :)

a konecne som prehupol hranicu 2000 km :lol: ( malo jazdim no )

Moj S-opel TU

Odpovědět