Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° ulter sport strana 21.
ale ten tuning je o riginalitě ,a to nebylo zahlazování,použil sem kus spoileru a zbytek dotvořil..
jinak většinou ten provoz ohrožují lidi jezdící ve ve vracích (i bez tuningu) na sjetých gumách,prasklýma nárazníkama(často vidím auta co jim origo kryt pod motor visí a brzo uletí!!),špatnýma brzdama a taky ti co neumí řídít a tak dále..
rozhodně čtu si názory a taky někdy si nechám poradit ono né všecko se povede na prví pokus
já jsem zatím na silnici nikoho neohrozil,myslím že ani neomezil a jezdím tak abych se zdokonalil
správně sedím za volantem držím ho dvěma rukama(když neřadím nebo když to nejde prostě) a
nemám strach že ve stavu jakém je moje auto by se mohlo něco stát (ano mám sjeté zimní gumy tudíž když nasněží nejedu ...
jinak většinou ten provoz ohrožují lidi jezdící ve ve vracích (i bez tuningu) na sjetých gumách,prasklýma nárazníkama(často vidím auta co jim origo kryt pod motor visí a brzo uletí!!),špatnýma brzdama a taky ti co neumí řídít a tak dále..
rozhodně čtu si názory a taky někdy si nechám poradit ono né všecko se povede na prví pokus
já jsem zatím na silnici nikoho neohrozil,myslím že ani neomezil a jezdím tak abych se zdokonalil
správně sedím za volantem držím ho dvěma rukama(když neřadím nebo když to nejde prostě) a
nemám strach že ve stavu jakém je moje auto by se mohlo něco stát (ano mám sjeté zimní gumy tudíž když nasněží nejedu ...
Naposledy upravil(a) kubeSRi dne 07 bře 2012, 13:38, celkem upraveno 1 x.
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Reklama
ty voooooo parada dneska si tak jedu šlapnu na to a radio mě samo zesílí a pak zpomalím a zeslabí a to sem to ani nenastavoval
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
vidis co zima dokaze??
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
jediná pozitivni vec jinak nanic uz at je teplo a na aute letni gumky ..
jj svata pravda stim letem ja jenom ze dalsi veci jsou na ceste
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
copak bude mimino ? ...v zime rad zalyzuju ale zas leto je obdobi tuning,nove svetla,folie no...
mirdo vždyť si říkal že máš zimu rád. že si zařádíš škola smyku a tak.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
no to jeste nebude teprve se budeme on snazit ale zatim jenom veci do auta a okolo nej
hante to mam ale zaradit si na suchu??to by asi me auto nezvladlo to kdyby byl snih tak to jo ,ale fotbal trenuji nrormal venku v sobotu a v pondely za kazdyho pocasi to mi nevadi
hante to mam ale zaradit si na suchu??to by asi me auto nezvladlo to kdyby byl snih tak to jo ,ale fotbal trenuji nrormal venku v sobotu a v pondely za kazdyho pocasi to mi nevadi
ty a mimčo jo? tak to nechci vidět. Mirda dělá na autě a houpe kočárek. Karbon plenky a tuning kočárku. ( elektrony, zástěrky, xenony, metalíza a folie)
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
.. asi tak snih neni na silnicich max kousky ledu... blazen dyt ani ti fotbalisti co to maji jako praci na to ted se****
hant píše:ty a mimčo jo? tak to nechci vidět. Mirda dělá na autě a houpe kočárek. Karbon plenky a tuning kočárku. ( elektrony, zástěrky, xenony, metalíza a folie)
kuby neserou ale leti na kypr nebo do dubaje ale ja sem zamestnanec tak musim brat take pocasi jake je venku
hele hantaku zadni tunning kocarek nebude jedine poradni kola a majak na strechu
hele hantaku zadni tunning kocarek nebude jedine poradni kola a majak na strechu
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°°výfuk na autě !!! str.22
Naposledy upravil(a) kubeSRi dne 07 bře 2012, 13:38, celkem upraveno 1 x.
pekna prace a lakovat muzes i ted a nemusis cekat na jaro
-
- Kontaktovat uživatele:
vcelku pěkné, ale chtělo by to si ještě trochu pohrát s tím kitem ať jsou ty přechody plynulejší v některých místech a ať zmizí ty tunely po červech (vzadu mezi nárazníkem a tím bazmekem z bory).. ale je jasné že v takych mrazech to bez vytápěné garáže nejde...