A od minulého týdne konečně točím kolečkem z OPC..

o to že by to křídlo odlétlo při jízdě strach nemám-PU tmel mi doma ještě zbyl z lepení tahokovu na nárazníky-spíš jsem si říkal, že by bylo jistější chytit ho i šrouby když za něj pak bude každý při otvírání kufru tahat (a to ještě nemluvím o jistých nepřizpůsobivých spoluobčanech..AstraMan píše:Stačí podlepit lepidlem na skla... Mám to taky tak, jen ne úplně detailněTo kdybych jej chtěl náhodou někdy dát dolu že bych jezdil bez něj
![]()
Když jej podlepíš, tak Ti na 100% neodlétne při jízděJinak to křídlo vím jak by vypadalo na autě, jsem jej měl defakto jako jeden z prvních na tomto fóru
čaues ty angel eyesy jsou štelovatelný od řidiče-když se nasadí motorky z origo světel. Musíš do nich dát dobrý žárovky (já mám philips bluevision) a pak i celkem dobře svítí (podle mě jen krapet hůř než origo světla-jezdím každý týden průměrně dvakrát v noci a na viditelnost si nestěžuju..). Jinak do světel neteče jen se občas v dolní části zamlží, ale před svítící žárovkou zamlžený nejsou. Montáž je v poho-sundáš nárazník a každý světlo je na třech šroubech takže výměna kus za kus..S STK by problém být neměl páč mají homologaci (to E a nějaký číslo..)wisk píše:ahoj Diablo. chtel bych v budoucnu kupovat predni angel eyesy a ty tvoje se mi celkem dost libi...hlavne ty fotky jak sviti...ty krouzky ala bavorak proste spica...rad bych vedel tvuj nazor. jsi s nima spokojeny? co na stk? jak sviti? tece do nich? stelovani od ridice jsem se mi zda uz nekde cet ze ti funguje...co montaz? bez problemu? jinak ja mam auto cerny coz je podobna barva jako tva tmava modr tak si myslim ze by to mohlo vypadat podobne... v e-shopu jsem je nasel za levno 4100,-
http://www.kopacek.cz/opel/astra-g/pred ... lack-sonar
takze o nich vazne uvazuji...
tak možný to je, ale tohle jsou moje druhý AE a i v těch prvních byly H1 tak jsem myslel, že to tak je vždycky..Honzza píše:Ja si myslim ze urcite videlDiablo píše:(osobně jsem ještě neviděl AE s jinejma žárovkama než H1)Ty co mam ja tak v nich je 2x H7
![]()
Jinak pekny kola
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |