No hoši nic proti Vám, ale říkat, že pal. pc je zbytečné, je asi to samé, jako říkat, že GPS navidagce je zbytečná, protože si můžeš trasu najít v mapě nebo to samé, jako,že elektrika do oken je zbytečná, když si to můžeš stahovat švihadlama. Já jsem tady nekritizoval jeho nákup Zigi, jen toto není mé první auto a již vím, že jsou určité věci, které zkrátka od auta vyžaduji..... s manlim souhlasím, ač nerad, že Opel má velké mezery ve spoustě věcech- skutečně se za celou dobu na tom modelu nic extra nezměnilo. Je to stále krásné auto s nadčasovým desingem, který má stále co říct a narozdíl od jiných modelů aut není vidět tak výrazně časová křivka...ale....... Zaráží mě, že místo toho, aby teda budovali image značky tím, že to auto za něco bude stát díky upgradům, tak oni nic.... namísto toho mi příjde, jak když se zbavují starých a dopředu nadělaných dílů..... Čirá optika u astry byla ve své době strašně sexy...ale dávat v roce 2007 ty obyčejný lampy ( stříbrný) namísto sexy a omlaďujícíh lamp z modelů Njoy apod je docela smutný... no ten gumák.... to je hnus.... Zkrátka tím to auto strašně degradují, jelikož se z něho stává pomalu ( berte to hodně nasazeně, ale má to podobný smysl ) Dacia Logan.... Zkrátka je spousta fiem, které , když dojíždějí modely, tak ty starší raději ukončí včas, aby "odešli" se ctí jako auta pro určitou sortu zákazníků a ne že je nechaj neůměrně dojíždět a budou šetřit na všem možném a udělají z toho modely pro LID.... No a na poznámku Zdeňka.... když jsem minule viděl, že někdo prodává 1.2ku, tak jsem si myslel, že se přepsal..... To je vůbec hnus.... Takže 1.4 je o něco lepší 1.2ka?

Opel se mi vždy líbil svým zvláštním chladným a konzervativním desingem, ale tím, jak poslední dobou nastavili marketingovou strategii i při výběru modelů.... aby tady za x let ještě nějakej Opel byl...